Пържена риба Амур с картофена питка

Пържена риба Амур с картофена питка

0

. Печем на 180 градуса около 40 мин. в предварително загрята фурна. Аз гарнирах готовата картофена питка с пържени картофи, пържена риба Амур и резенчета лимон. Така поднесена, тази пържена риба е много вкусна!...

1

Пържена Панирана Риба

Листинг на авторски 69 теми за пържена панирана риба в Edin.bg. Разгледай най-новото за пържена панирана риба в сайта.
Паниран толстолоб

Паниран толстолоб

Започвам с почистването на толстолоба (вкъщи си имам рибари и често ми донасят от този вид риба, затова в рецептата ще споделя и как я почиствам...

Паниран бял амур

Паниран бял амур

парчета рибата. Всяко парче потапяме в брашното, след това в яйцето и накрая овалваме в слънчогледовото семе. Запържваме от двете страни в сгорещено олио. Сервираме с подходяща салата....

Пържен толстолоб

Пържен толстолоб

върху хартия, за да се отстрани излишната мазнина. Сервира се с резенчета лимон. Много вкусен и уханен Пържен толстолоб!...

Пържен толстолоб

Пържен толстолоб

4

чесъна на прах. Пускайте ги да се изпържат до златисто от двете страни. Поднесете пържения толстолоб с резени лимон....

Панирана скумрия

Панирана скумрия

добавяме към другата смес, като разбъркваме внимателно, за да не спадне. Почистената, измита и подсушена риба нарязвяме на парчета и я топим в...

Хрупкав пържен толстолоб

Хрупкав пържен толстолоб

от двете страни до получаване на хрупкава златиста коричка. Пърженият толстолоб се слага върху кухненска хартия, за да се отстрани излишната мазнина. Поднесете пържения толстолоб с гарнитура по желание....

Вкусен паниран толстолоб

Вкусен паниран толстолоб

панировката и се изпържва в сгорещено олио и от двете страни. Панираната риба се поставя върху кухненска хартия, за да се отстрани излишната мазнина. Поднасяме нашия вкусен паниран толстолоб, докато е още топъл....

Панирана скумрия

Панирана скумрия

1

. Панираната риба изваждаме върху кухненска хартия. Може да поднесете със сос по ваше желание. Аз съм поднесла с кетчуп....

Чорба с толстолоб и скумрия

Чорба с толстолоб и скумрия

се вари. Прибавяме 1 ч.л сол. Нужно е рибата да се свари напълно. Толстолобът е риба е с вкусно месо, главата, която ползвах, е с останало...

Филетиран пържен толстолоб

Филетиран пържен толстолоб

1

Измиваме и почистваме рибата от главата, опашката, перките и люспите. Внимателно отделяме филетата, като започнем от външната част на рибата...

Панирана сьомга

Панирана сьомга

Отделя се филето, измива се и се подсушава. Разбива се яйцето, в което се потапя рибата и се овалва в галетата. Посолява се и се пържи в...

3.4
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: