Пълнени пилешки гърди

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно пълнени пилешки гърди в Един.бг.
Агнешки гърди пълнени с месоАгнешки гърди пълнени с месоПоставяме пълнените гърди в тава, намазваме с масло и червен пипер, добавяме гореща вода и печем в умерено загрята фурна до готовност....
Пилешки пържоли гърди на фурнаПилешки пържоли гърди на фурнаПоднасяме нашите пилешки пържоли гърди на фурна с резен лимон....
Пържоли от пилешки гърди на скараПържоли от пилешки гърди на скараФилетата от пилешки гърди се измиват и се подсушават със салфетка. Смесват се олиото, сол и черен пипер....
Пълнени патладжаниПълнени патладжаниПоднасяме готовите пълнени патладжани топлички....
Пилешки кексПилешки кексСваряваме пилето и го обезкостяваме внимателно. Смиламе месото или го нарязваме на съвсем ситно. Разбъркваме го с наситнения лук, добре измития...
Печени пълнени гълъбиПечени пълнени гълъбиТрадиционно тези пълнени гълъби се поднасят върху канапе от панирани филийки, обилно полети със соса от печенето, и свежа салата....
Пълнени големи картофиПълнени големи картофиПълнените картофи са едно добро предложение както за предястие, така и за основно ястие. Пълнените големи картофи са готови....
Пълнени зелени доматиПълнени зелени доматиРазбиваме яйцата, прибавяме останалите продукти и заливаме пълнените домати. Запичаме още малко ястието и го поднасяме топло....
Панирани пилешки котлетиПанирани пилешки котлетиПанираните пилешки котлети се изваждат върху салфетка, за да се отцедят. Поднасят се с резени лимон, салата по избор или сотирани картофи....
Пилешки пържоли панеПилешки пържоли панеПилешки пържоли пане стоят добре на трапезата в компанията на вкусна доматена салата....
Панирани пилешки пържолиПанирани пилешки пържолиОбезкостете бялото месо и оформете малки пилешки пържоли....
Пълнена пъстърваПълнена пъстърваПъстървата се измива, посолява се, поръсва се с черен пипер и се напръсква с лимонов сок. Морковът се обелва и се нарязва на малки парченца. Смесва...

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: