Пресни Картофи с Бекон

Прегледай всички 74 авторски предложения за пресни картофи с бекон в Един.бг.
Запеканка с пресни картофи и сиренеЗапеканка с пресни картофи и сиренеПуснете почистените пресни картофи в чаша и половина подсолена вряща вода, и щом се сварят, още горещи, ги намачкайте с преса....
Леко ястие с пресни картофи на фурнаЛеко ястие с пресни картофи на фурнаИзмиваме и почистваме пресните картофи. Нарязваме ги на едро и ги сипваме в тефлонова тавичка....
Пресен грах с млади картофиПресен грах с млади картофиВ отделен съд сваряваме пресните картофки - цели или нарязани на половинки....
Агнешко с пресен грах и картофиАгнешко с пресен грах и картофиКогато ястието заври, добавете почистения грах, нарязаните на кубчета картофи и ситно нарязаните копър и магданоз....
Супа от пресни печуркиСупа от пресни печуркиПоръсете с магданоз преди да поднесете....
Печена царевица с беконПечена царевица с беконГотовата печена царевица се поръсва с шарена сол преди поднасяне....
Руладини с кайма в беконРуладини с кайма в беконОмесете каймата с нарязания лук, жълтъка, горчицата, солта и черния пипер, оформете руладини и ги увийте в тънки парчета бекон....
Пресен грах яхнияПресен грах яхнияПреди да свалим ястието от котлона, добавяме ситно нарязаните копър и магданоз....
Топла салата от печени чушки и пресни подправкиТопла салата от печени чушки и пресни подправкиЗагрейте зехтина в голям тиган, сипете ситно нарязания лук и накълцаните на лентички чушки и ги запържете на умерен огън около 10 мин, докато омекнат...
Задушено пилешко с бекон по английскиЗадушено пилешко с бекон по английскиДобавете накълцания бекон и пържете още 3 мин., след което подправете с джинджифила, ситно нарязаната чушка и кориандъра и продължете да пържите около...
Бобена манджа с бекон по американскиБобена манджа с бекон по американскиЗадушете ястието във фурна на 180 градуса около 2 часа, като 30 мин. преди да го извадите, махнете капака и поръсете с останалата захар....
Тортиля с картофиТортиля с картофиКартофите се обелват и нарязват на тънки колелца. Посоляват се и се пържат в дълбок тиган с 1 ч.ч олио до златисто....

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: