Мързеливи Чушки Бюрек

Открий всички 74 избрани предложения относно мързеливи чушки бюрек в Един.бг.
Мързелива капамаМързелива капамаПопарете във вряла вода киселото зеле, изцедете го, залейте го със студена вода и изцедете отново. В дълбока тенджера или тиган запържете в маста...
Класически турски бюрекКласически турски бюрекПоръсваме приготвения бюрек със сусам. Печем бюрека в предварително загрята фурна до готовност....
Пържени пиперки БюрекПържени пиперки БюрекХубаво е да подберете по-месести пиперки. Почиствате ги от семките, опичате ги и ги белите внимателно, за да не ги разкъсате. Овкусете със сол и оставете...
Бюрек с каймаБюрек с каймаПърво се приготвя плънката. Загрява се мазнината и се запържва ситно нарязаният лук. Добавя се каймата, запържва се и тя и накрая се слагат наситнените...
Мързелива мъжка супаМързелива мъжка супаВ тенджера сложете ситно нарязаните картофи, лук и морков и разбитата в малко вода супа на прах. Залейте сместа с врящата вода, варете 25 мин....
Мързеливи пилешки бутчета с оризМързеливи пилешки бутчета с оризПоднасяме нашите мързеливи пилешки бутчета с ориз топли, поръсени с магданоз....
Мързелива гарнитура с пържен празМързелива гарнитура с пържен празПразът се нарязва на ситно, посолява се и се пържи в растителното масло, докато омекне. Наръсва се с черен пипер и се поднася с пържени картофи...
Мързелив и пухкав тутманик без месенеМързелив и пухкав тутманик без месенеМоже да разчупите и поднесете този мързелив и пухкав тутманик без печене още докато е топъл. Добър апетит!...
Мариновани люти чушкиМариновани люти чушкиМаринованите люти чушки са готови....
Крокети от чушкиКрокети от чушкиПечените чушки се обелват, почистват се от дръжките и семената и се нарязват много ситно....
Чорбаджийски чушки в бурканиЧорбаджийски чушки в бурканиЧорбаджийските чушки в буркани са готови....
Мариновани пържени люти чушкиМариновани пържени люти чушкиСлед като сме си почистили и измили лютите чушки, ги поставяме в тиган с олио и ги изпържваме....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: