Много Вкусни Локумки

Разгледай всички 74 авторски предложения относно много вкусни локумки в Един.бг.
Рахат локумРахат локумОцветете парчетата Рахат локум с безвредната боя и ги поръсете с пудрата захар....
Коктейл с много алкохолКоктейл с много алкохолВ смесителна чаша с няколко кубчета лед налейте рома и ликьорите. Разбъркайте леко и налейте в коктейлна чаша, украсена с кръгче банан и захаросана...
Вкусни пухкави меденкиВкусни пухкави меденкиВкусните пухкави меденки са готови....
Вкусни мекици без содаВкусни мекици без содаВкусните мекици без сода са готови....
Вкусни чорбаджийки за зиматаВкусни чорбаджийки за зиматаНаредете в 3-литров буркан ред чорбаджийски чушки, ред ситно нарязан копър, залейте със саламура от оцета, солта и олиото и съхранявайте на студено...
Вкусна доматена супаВкусна доматена супаНарежете доматите на едри парчета и ги сложете да се варят с 2 ч.ч. вода до пълното им омекване, след което ги пасирайте. Отделно загрейте олиото...
Бърза и лесна пандишпанова торта с много кремБърза и лесна пандишпанова торта с много кремБързата и лесна пандишпанова торта с много крем е готова. Рецептата за торта е изпълнена!...
Вкусна телешка яхния с морковиВкусна телешка яхния с морковиНарежете телешкото месо на парчета и го сложете да покисне малко в гореща вода. След това го залейте със студена вода, колкото да го покрие. Добавете...
Винен сос в микровълноваВинен сос в микровълноваВсички съставки се разбиват добре в стъклена купа, похлупват се и се държат 2 мин. при включена на 600 Вт микровълнова печка. По време на приготвянето...
Винен кебап от сърнаВинен кебап от сърнаПрепоръчваме месото на сърната да се маринова в класическа марината за дивеч преди да го използвате за приготвянето на винен кебеп....
Винен кебап на фурнаВинен кебап на фурнаНарежете лука на ситно и го запържете в загрятото олио за 1-2 минути. Добавете ситно нарязаните моркови, запържете още за кратко и сложете и месот...
Вкусно задушено пиле с оризова плънкаВкусно задушено пиле с оризова плънкаПилето се почиства много добре, посолява се отвън и отвътре и се оставя настрана да поеме солта. През това време приготвяме плънката....

Рейтинг

3.4
Общо 7 гласували
5 0
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: