Маслени Сладки Розички

Открий всички 74 кулинарни идеи за маслени сладки розички в Един.бг.
Маслени гевречетаМаслени гевречетаПоставяме брашното в тава, прибавяме маслото, натрошена на парченца и разстриваме до получаването на трохи. Прибавяме захарта, лимонената кора...
Маслени бисквити-гевречетаМаслени бисквити-гевречетаРазбиваме маслото със захарта, прибавяме яйцето, настърганата лимонена кора и брашното. От продуктите замесваме гладко тесто, от което правим гевречета...
Лесни маслени бисквитиЛесни маслени бисквитиОмесваме леко и набързо брашното с маслото, след което прибавяме захарта, жълтъците, стрити много добре с дървена лъжица, прибавяме ванилията и солта...
Многослойни масленкиМногослойни масленкиСлед това се редят по 3-4, като се маже желе или сладко от боровинки между тях. Пирамидката се посипва с пудра захар....
Сладки орехчетаСладки орехчетаСлед като изстинат готовите сладки, се пълнят с приготвения крем. И така се получават сладки орехчета....
Медени сладкиМедени сладкиНареждат се сладките в намазана с масло тавичка и се пекат на 140 градуса до втвърдяване....
Сладки мидичкиСладки мидичкиСладките мидички се пекат в умерена фурна до бледорозово. Още топли се овалват в пудра захар....
Традиционни немски масленкиТрадиционни немски масленкиОт получилото се двуцветно тесто за сладки късайте топчета и оформяйте сладки. Печете масленките 8-10 мин. във фурна на 200°....
Салата от маслиниСалата от маслиниРазбъркайте и поднесете тази лесна салата от маслини....
Праз с маслиниПраз с маслиниНарязваме на дребно праза и го пържим до омекване в загрятото олио. Когато поомекне, прибавяме брашното и доматената салца, както и гореща вода...
Мексикански сладки чуросМексикански сладки чуросС лъжица се гребва от тестото за сладки и хапките се пържат в олиото до златисто....
Дребни коледни сладкиДребни коледни сладкиЗамесете тесто за сладки от брашното, захарта, маслото, индийското орехче, карамфила, кардамона и жълтъка, като прибавяте раздробената мая постепенно...

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: