Мариновани Пилешки Гърди

Разгледай всички 36 кулинарни идеи относно мариновани пилешки гърди в Един.бг.
Мариновани пилешки филенца на скараМариновани пилешки филенца на скараМаринованите пилешки филенца на скара са готови....
Пържоли от пилешки гърди на скараПържоли от пилешки гърди на скараФилетата от пилешки гърди се измиват и се подсушават със салфетка. Смесват се олиото, сол и черен пипер....
Студени мариновани мидиСтудени мариновани мидиМидите се остъргват много добре, измиват се и се слагат в тенджера, без да се добавя допълнително вода. Прибавят се нарязаните моркови, керевиз...
Турук маринованТурук маринованИзбирате по-едри риби и ги почиствате добре, след което ги нарязвате на филии с дебелина около 2 см, посолявате ги и ги оставяте за 1 нощ в хладилника...
Мариновани краставици без стерилизацияМариновани краставици без стерилизацияСлед това поставяме на хладно маринованите краставички....
Мариновани ребърца на скараМариновани ребърца на скараЛентата със свинските ребърца трябва да е с ширина около 8 –10 см. Всяко ребро се реже, без да се отрязва докрай, така че отделните ребра да останат...
Желирано мариновано пилеЖелирано мариновано пилеСварете измитото и изчистено пиле в маринатата, приготвена от водата, оцета, солта, настърганата кора от лимона, дафиновия лист, ситно нарязания лук...
Мариновано свинско филеМариновано свинско филеСмесваме продуктите за маринатата, кипваме и варим на тих огън около 15 минути. Когато изстине маринатата, слагаме в нея свинското филе, почистено...
Лесен маринован паламудЛесен маринован паламудАрпаджикът се почиства, сварява се във вода и се залива с виното, водата и зехтина. Прибавят се към него дафиновият лист, червеният пипер и сол на...
Агнешки гърди пълнени с месоАгнешки гърди пълнени с месоС получената смес пълним агнешките гърди и ги зашиваме добре....
Салата от мариновано зелеСалата от мариновано зелеПо този начин направената салата от мариновано зеле заливаме с олиото, овкусяваме го с малко сол и оцет (ако е нужно) и го оформяме за поднасяне....
Пилешки кексПилешки кексСваряваме пилето и го обезкостяваме внимателно. Смиламе месото или го нарязваме на съвсем ситно. Разбъркваме го с наситнения лук, добре измития...

Рейтинг

3.1
Общо 9 гласували
5 2
4 1
3 2
2 4
1 0
Дай твоята оценка: