Задушени Гъби с Бяло Вино

Прегледай всички 12 авторски предложения за задушени гъби с бяло вино в Един.бг.
Задушени бъбреци с гъбиЗадушени бъбреци с гъбиКато се зачервят от двете страни, наливаме виното, добавяме 1/2 ч.ч. гореща вода, слагаме гъбите, заедно със соса, в който са се пържили и оставяме...
Задушена дива патица с бяло виноЗадушена дива патица с бяло виноПрибавяме бялото вино, оставяме соса да кипне и виното да изври и тогава наливаме 1 1/2 ч.ч. гореща вода....
Агнешко задушено с бяло вино и чесънАгнешко задушено с бяло вино и чесънЗаливате с бялото вино, слагате останалите подправки и задушавате агнешкото на тих огън до омекване на месото....
Овнешко бутче задушено с гъбиОвнешко бутче задушено с гъбиВ отделен съд задушаваме в масло нарязаните гъби. Когато омекнат, ги добавяме към месото заедно с брашното, размито в малко студена вода....
Гарнитура от задушени картофи с гъбиГарнитура от задушени картофи с гъбиКогато омекнат, към него се добавят главите на гъбите, картофите, нарязани на лунички, и малко вода....
Бухти с бяло виноБухти с бяло виноДобавят се и виното, содата и щипка сол. При непрекъснато бъркане се сипва по малко от брашното, докато се получи смес с гъстотата на каша....
Задушена кокошка с виноЗадушена кокошка с виноПрибавяме брашното, размито във виното и готвим още 10-15 минути на тих огън. Подходяща гарнитура би била ориз пилаф или зеленчуци....
Пияна торта с бяло виноПияна торта с бяло виноИзсипете в тенджерка жълтъците, виното, захарта, ванилията и лимоновата кора и бъркайте на загрят котлон, докато крема се сгъсти....
Руладини с гъбиРуладини с гъбиВърху всяко парче сложете половината от нарязаните на ивици пушени гърди и филийки гъби....
Лесни гъби плакияЛесни гъби плакияПочистете гъбите, нарежете ги на филийки и ги залейте с 1 ч.ч. вряла вода и олиото....
Змиорки с гъбиЗмиорки с гъбиВарим 5 минути на тих огън, след което сваляме за кратко от огъня и добавяме ситно нарязаната глава лук черния пипер, карамфила и гъбите....
Пилешки руладини с гъбиПилешки руладини с гъбиИзпържете в горещото масло накълцаните на ситно измити и почистени гъби, докато се изпари течността....

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 3
4 0
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: