Домашно Тирамису

Разгледай всички 36 кулинарни идеи за домашно тирамису в Един.бг.
Вкусно тирамису без алкохолВкусно тирамису без алкохолПоръсете тирамисуто с какао преди сервиране. Вкусното тирамису без алкохол е готово....
Тирамису без маскарпоне с извараТирамису без маскарпоне с извараСлед това режем нашето Тирамису с извара на правоъгълни парчета и сервираме....
Тирамису с бишкоти и заквасена сметанаТирамису с бишкоти и заквасена сметанаОставяме тирамисуто в хладилника за едно денонощие, да поеме хубаво крема....
Домашно приготвена трескаДомашно приготвена трескаВ тенджера сложете посолените парчета треска, залейте с 200 мл студена подсолена вода, сипете млякото и задушавайте около 40 мин. на тих огън....
Домашни кремкиДомашни кремкиВ 50 мл топла вода се разбърква маята с лъжица захар и се оставя да бухне. В средата на брашното се сипват маята и яйцето. Добавят се олио, кисело...
Домашно пиле с виноДомашно пиле с виноНарежете пилето на порционни парчета и го запържете от всички страни в загрятото олио. Прибавете ситно нарязания лук, пържете до омекването му...
Стерилизирано домашно кисело млякоСтерилизирано домашно кисело млякоКупете домашно прясно мляко, сварете го, налейте го в буркани, които предварително сте подредили върху одеяло, и изчакайте млякото да се охлади до...
Бързи домашни ореховкиБързи домашни ореховкиСмиламе орехите в блендер. Добавяме към тях захарта, ванилияте и единия белтък без да се бие. Разбъркваме много добре и прибавяме другите 2 белтъка...
Класически домашни бишкотиКласически домашни бишкотиПри приготвянето на домашни бишкоти първо трябва да разбием много добре маслото със захарта....
Домашни орехови сладкиДомашни орехови сладкиОставяме маслото да се размекне на стайна температура и го разбиваме с миксер за 2-3 минути. След това малко по малко добавяме захарта и яйцата...
Домашни лимецови крекериДомашни лимецови крекериСложете домашни лимецови крекери в предварително загряна фурна на 180 градуса. Печете за около 15 минути или до готовност....
Домашна пилешка яхнияДомашна пилешка яхнияИзмийте месото и го нарежете на малки хапки. Сложете го в тенджера с 3 с.л. олио и запържете, докато промени цвета си. Добавете лука и праза...

Рейтинг

4.3
Общо 8 гласували
5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: