Джолан с Меден сос

Прегледай всички 23 подбрани съвети за джолан с меден сос в Един.бг.
Медени сладкиМедени сладкиЗахарта се разтваря в меда и се изсипва в тестото, добавя се бакпулверът....
Лесни медени бисквитиЛесни медени бисквитиСмесваме всички продукти в дълбока купа и замесваме еластично тесто, което разточваме на тънка кора. Изрязваме бисквити с любимите си форми и ги...
Лесни медени бисквиткиЛесни медени бисквиткиПечем лесните медени бисквитки в загрята на 180 градуса фурна без вентилатор до готовност, като не бива да ги препичаме....
Лесни медени сухарчетаЛесни медени сухарчетаСмесваме всички продукти без брашното. Постепенно прибавяме и него, като целта е да получим твърдо тесто, което оформяме като салам и слагаме в предварително...
Бешамел сосБешамел сосЗагрейте маслото и запържете до бледожълто брашното, като бъркате непрекъснато. Когато брашното достигне до желания цвят, прибавете постепенно...
Сос асортиСос асортиНарежете на ситно почистените лук, домати, краставици, кисели краставички и чушка. Добавете ситно нарязания пелин и магданоз, горчицата, маринования...
Сос с ягоридаСос с ягоридаЗагрявате маслото и запържвате брашното до златисто. Прибавяте водата и при непрекъснато бъркане слагате пресованата и прецедена ягорида, солта...
Класически ванилов сосКласически ванилов сосМного от домашните кремове, които се приготвят, се поднасят, залети с ванилов сос, затова и давам тази рецепта за Класически ванилов сос. Разбиваме...
Сос с морковиСос с морковиЗагрейте маслото и запържете брашното до светла запръжка. Разредете с бульона, добавете настърганите моркови и сол на вкус. Оставете соса да се...
Сос с каймакСос с каймакЗагрейте маслото и запържете за кратко брашното до златисто. Разредете запръжката с киселото мляко, магданоза и пасирания чесън. Оставете да ври...
Фин доматен сосФин доматен сосЗагрейте мазнината и запържете до омекване ситно нарязаните зеленчуци. Когато омекнат, добавете доматената салца или доматите, настъргани на ренде...
Универсален сметанов сосУниверсален сметанов сосСложете сметаната да кипне и при непрекъснато бъркане добавете запърженото в маслото брашно. Овкусете със солта и черния пипер и когато този сметанов...

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: