Гулаш чорба

Гулаш чорба

1

него готовата гулаш чорба. Поднесете обилно поръсена със ситно нарязан магданоз готовия гулаш....

1

Гулаш Чорба

Листинг на най-новите 24 теми за гулаш чорба в Edin.bg. Разгледай най-новото за гулаш чорба в портала.
Чорба гулаш

Чорба гулаш

. Разредете запръжката с бульон от чорбата, подправете с кимиона и чесъна и след като заври го прибавете при останалите продукти. Поръсете с магданоза....

Унгарска гулаш чорба

Унгарска гулаш чорба

В дълбок съд загряваме мазнина и задушаваме до златисто нарязания на ситно лук. Прибавяме нарязаното на кубчета месо, поръсваме с червен...

Гулаш

Гулаш

3

Запържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета...

Агнешко гулаш

Агнешко гулаш

Много лесен вариант на класическия гулаш, но с агнешко месо. Нарязваме месото на парченца и го запържваме в масло или олио, като от време на...

Говеждо гулаш

Говеждо гулаш

сос. Оставяме гулаша да се готви на тих огън до готовност. Подходяща гарнитура за него би била пържени картофи или варени картофи....

Телешко гулаш

Телешко гулаш

готовност на месото. Преди да свалим гулаша от огъня, добавяме разбитото кисело мляко....

Виенски гулаш

Виенски гулаш

Загряваме маста и запържваме в нея ситно нарязания лук до златисто. Овкусяваме с червен пипер и пържим още 30 секунди. Слагаме нарязаното на...

Цигански гулаш

Цигански гулаш

. След като чушките поомекнат, добавете нарязаното кисело зеле. Циганският гулаш се готви още 30 минути на слаб котлона. ПОднася се със стрък магданоз за украса....

Джолан гулаш

Джолан гулаш

1

да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете Джолан гулаша в издълбано хлебче....

Партизански гулаш

Партизански гулаш

Месото се нарязва на кубчета и се запържва. Останалите продукти се добавят последователно и се запържват. Заливат се с вода и се вари до...

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: