Арабско Реване с Грис и Какао

Разгледай всички 74 авторски предложения относно арабско реване с грис и какао в Един.бг.
Лесно класическо реванеЛесно класическо реванеКъм жълтъците започваме да прибавяме по-малко грис и малко разбити белтъци до изчерпване на смесите....
Реване с компотРеване с компотОтгоре изсипете сместа за реването и печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 30 минути....
Бърз какао-кремБърз какао-кремЩом млякото заври, добавяме водата с какаото и постоянно бъркаме, докато кремът се сгъсти....
Лютив арабски шиш кебапЛютив арабски шиш кебапКъм каймата прибавете ситно нарязаните лук и чушки, майорана, кима, кориандъра, черния пипер, солта и чили сос и омесете добре. Оформете от сместа...
Сиропирани сладки от грисСиропирани сладки от грисВ голям съд смесваме гриса, захарта, яйцата, олиото и маята и бъркаме, докато се получи хомогенна смес....
Пържени сладки от грисПържени сладки от грисКогато млякото заври, слагаме гриса, като бъркаме постоянно....
Грис халва с бадемиГрис халва с бадемиЗаггрейте маслото и запържете гриса, докато придобие хубав златист цвят....
Лесно суфле от грисЛесно суфле от грисНамаляваме силата на котлона и добавяме 50 г грис, като бъркаме непрекъснато с дървена лъжица....
Икономична супа от грисИкономична супа от грисОтделно от тях загряваме останалото масло и запържваме до златисто гриса....
Класическо реване с прясно мляко и ванилияКласическо реване с прясно мляко и ванилияЗалейте изстиналото реване с горещото мляко и оставете сладкиша за няколко часа, докато поеме всичко....
Пудинг от грис по перуанскиПудинг от грис по перуанскиСложете млякото да заври, добавете грис и го оставете да се вари 20 мин....
Супа от миди с грисСупа от миди с грисКъм тях се прибавят нарязаните лук, керевиз и моркови, както и подправките....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: