Edin.bg»Статии»Как да»Страница 3
Как да

Как да

Ако се чудите как да направите каквото и да било, има голяма вероятно да разберете тук. Как да се справяте сами, ако няма кой да ви помогне независимо за какво става дума. Съвети за най-лесните и най-сложните неща, които ви вълнуват.
Kак да ме хареса момичеКак даKак да ме хареса момиче
29 Ноем.
Виктория Нейкова
Как да почистите бяло златоКак даКак да почистите бяло злато
17 Ноем.
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да общуваме на работното мястоКак да общуваме на работното място
15 Ноем.
Искаме да ви предложим няколко варианта как можете да подобрите комуникативните си умения и как да преодолеете трудностите в общуването на работното място. Съвети за по-добро общуване на работното място
Как да почистим злато в домашни условияКак да почистим злато в домашни условия
12 Ноем.
Ако златните предмети са почернели, те могат и трябва да бъдат почистени. У дома винаги има подходящи препарати за почистване на злато – не губете време и върнете привлекателността на бижутата си.
Как да позираме пред обективаКак да позираме пред обектива
11 Ноем.
Но има един тип хора, чиито албуми са значително оскъдни, тъй като смятат себе си за не особено фотогенични. Как да направите разчупени снимки? Как да изглеждате по-стройни?
Как да премахнем миризмата на цигари от стаятаКак да премахнем миризмата на цигари от стаята
26 Окт.
Миризмата на тютюн е невероятно устойчива, тъй като тютюневите продукти съдържат маслени вещества, смоли и химически съставки. Как да премахнем миризмата на цигари от стаята?
Как да и предложа да станем гаджетаКак да и предложа да станем гаджета
14 Окт.
Как да предложите на момиче да станете гаджета. Романтичното предложение за връзка със сигурност ще бъде по-забележително, когато се комбинира с малък, но красив жест.
Как да се облечем за интервю?Как да се облечем за интервю?
12 Окт.
Изборът на вашето облекло не трябва да се случва в последния момент. Обърнете внимание на това по-рано и го премислете добре.
Как да покажа на момиче, че го харесвамКак да покажа на момиче, че го харесвам
11 Окт.
В тийнейджърството почти всеки човек се сблъсква с прословутата и незабравима първа любов. Как обаче можете да покажете на едно момиче, че я харесвате. Как да покажете на момиче, че го харесвате
Как да загърбим миналотоКак да загърбим миналото
14 Септ.
Лошите спомени от миналото усложняват живота в настоящето. Да загърбим миналото, понякога е нелека задача. За да ви е по-лесно, предлагаме да следвате няколко стъпки как да загърбим миналото
Десет фрази, които не трябва да казвате на работаДесет фрази, които не трябва да казвате на работа
14 Септ.
1
Не ми плащат за това. . . , Не знам - фрази, които забравете да изричате, докато сте на работа, разговаряте с шефа или приятели. Има определен набор от твърдения табу, които могат да съсипят кариерата и отношенията с хората.
Стари и засъхнали петна - как да ги почистим?Стари и засъхнали петна - как да ги почистим?
29 Март
Вместо да изхвърлите любимата си дреха, опитайте няколко домашни трика, които ще са ви верен съюзник във войната с петната. Стари и засъхнали петна - как да ги почистим?
Как да пазаруваме умно с ограничен бюджетКак да пазаруваме умно с ограничен бюджет
23 Март
Ето няколко съвета, с които да пазарувате по-умно и икономично. Понякога погасяването на всички належащи разходи се оказва непосилна задача, изискваща икономичен режим на действие. Как се пазарува иконимично
Проблеми с шефа и как да ги разрешимПроблеми с шефа и как да ги разрешим
13 Февр.
Връзката с ръководството е ключов елемент в изграждането на приятна среда за работа. Ето кои са най-често срещаните проблеми между вас и вашия шеф.