edin.bg»Статии»Как да»Страница 2
Как да

Как да

Ако се чудите как да направите каквото и да било, има голяма вероятно да разберете тук. Как да се справяте сами, ако няма кой да ви помогне независимо за какво става дума. Съвети за най-лесните и най-сложните неща, които ви вълнуват.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да започнем разговор в интернет?Как да започнем разговор в интернет?
30 Ноем.
Традиционните форми на комуникация все по-осезаемо се трансформират в онлайн общуване между потребители онлайн. Как да започнем разговор в интернет?
Kак да ме хареса момичеKак да ме хареса момиче
29 Ноем.
Ако искате да се харесате на избраното момиче, то поемете инициативност. Предложете да излезете на среща, на разходката, да я изпратите след училище или да ѝ вземете номера. Ето някои съвети как да се харесате на момиче
Как да печелим пари от вкъщи?Как да печелим пари от вкъщи?
18 Ноем.
В последно време кризите по света следват една след друга. Всяка криза е крах за едни хора и възход за други и това е доказан факт във времето. Как да печелим пари от вкъщи?
Как да почистите бяло златоКак да почистите бяло злато
17 Ноем.
Златните бижута, особено тези от бяло злато, не понасят заблуди. Дори лекото докосване ги прави да изглеждат евтини, затова нуждата от специални грижи не бива да се пренебрегва. Как да почистите бяло злато?
Как да общуваме на работното мястоКак да общуваме на работното място
15 Ноем.
Искаме да ви предложим няколко варианта как можете да подобрите комуникативните си умения и как да преодолеете трудностите в общуването на работното място. Съвети за по-добро общуване на работното място
Как да почистим злато в домашни условияКак да почистим злато в домашни условия
12 Ноем.
Ако златните предмети са почернели, те могат и трябва да бъдат почистени. У дома винаги има подходящи препарати за почистване на злато – не губете време и върнете привлекателността на бижутата си.
Как да позираме пред обективаКак да позираме пред обектива
11 Ноем.
Но има един тип хора, чиито албуми са значително оскъдни, тъй като смятат себе си за не особено фотогенични. Как да направите разчупени снимки? Как да изглеждате по-стройни?
Как да премахнем миризмата на цигари от стаятаКак да премахнем миризмата на цигари от стаята
26 Окт.
Миризмата на тютюн е невероятно устойчива, тъй като тютюневите продукти съдържат маслени вещества, смоли и химически съставки. Как да премахнем миризмата на цигари от стаята?
Как да и предложа да станем гаджетаКак да и предложа да станем гаджета
14 Окт.
Как да предложите на момиче да станете гаджета. Романтичното предложение за връзка със сигурност ще бъде по-забележително, когато се комбинира с малък, но красив жест.
Как да се облечем за интервю?Как да се облечем за интервю?
12 Окт.
Изборът на вашето облекло не трябва да се случва в последния момент. Обърнете внимание на това по-рано и го премислете добре.
Как да покажа на момиче, че го харесвамКак да покажа на момиче, че го харесвам
11 Окт.
В тийнейджърството почти всеки човек се сблъсква с прословутата и незабравима първа любов. Как обаче можете да покажете на едно момиче, че я харесвате. Как да покажете на момиче, че го харесвате
Как да загърбим миналотоКак да загърбим миналото
14 Септ.
Лошите спомени от миналото усложняват живота в настоящето. Да загърбим миналото, понякога е нелека задача. За да ви е по-лесно, предлагаме да следвате няколко стъпки как да загърбим миналото