Edin.bg»Съвети»Кои ризи си подхождат с пуловер?

Кои ризи си подхождат с пуловер?

Кои ризи си подхождат с пуловер?

Пуловерите заемат ключово място в света на модата през студените месеци. Те са топли, пухкави и могат да придадат изключително стилна визия.

Студените месеци настъпват заедно и с по-ниските температури. Това изисква да сменим гардероба си, като заменим тънките дрехи с топли, меки и дебели такива. Пуловерът е задължителен елемент в зимния гардероб, като в последните години особена популярност добиват модните комбинации с него.

Една от класическите и открояващи се тенденции е съчетаването между пуловер и риза. Ризата под пуловера допълва визията, като й придава особен стил и завършеност.

Каква риза обаче е подходяща за комбиниране с пуловера?

За да направите перфектното съчетание между пуловер и риза, то първо обърнете внимание на яката. За да стои добре ризата под пуловера, то е препоръчително яката да бъде стегната. По този начин тя лесно ще бъде прибрана под пуловера.

Друго важно изискване е да има спазена цветова комбинация. Ризата трябва да бъде в цвят, който присъства или върху пуловера или върху друг елемент от визията – обувки, колан, панталони и др. Също така е добре да се спазва известен контраст в цветовете между пуловера и ризата. Почти невъзможно е двете дрехи да бъдат в абсолютен еднакъв цвят, а когато те се разминават само с няколко тона, то това прави визията невзрачна и отмива акцента.

Ако носите шпиц пуловер, то най-доброто решение е да го съчетаете със светла риза. Ефектът от съчетанието се подсилва, ако пуловерът е с плитко деколте, което да показва цялата яка на ризата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати