Начин на приготвяне
В купа смесвате сухи съставки - кокосовото брашно, какаото, бакпулвера и солта. Предварително ги пресейте със сито.
В друга купа разбивате яйцата с еритритол с помощта на миксер, добавяте разтопеното кокосово масло и водата, след което малко по малко, при непрекъснато бъркане прибавете сухата смес до получаване на какаово тесто.
В малка правоъгълна тава, предварително намаслена или поставяте хартия за печене, изсипвате какаовата смес за вашето брауни и разпределяте и заглаждате, доколкото е възможно, сместа с лъжица.
Печете безглутеновото брауни с кокосово брашно в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 20 минути. Разрежете на 8 парчета, когато е напълно и изстинало диетичното брауни с кокосово брашно.
Вижте още рецепти за безглутенови сладкиши и неустоими кето десерти.