Начин на приготвяне
Разтворете нишестето в 1 ч.ч. студено мляко.
Смесете в голяма купа жълтъците с кристалната захар и ги разбийте с миксер до получаване на пухкав крем.
Прибавете към тях разтвореното нишесте и разбъркайте добре.
Налейте останалото мляко в метален съд и го сложете на водна баня на котлона.
Постепенно добавете яйчената смес и варете крема, докато се сгъсти.
Махнете го от котлона и го покрийте с прозрачно фолио.
Сварете макароните, прецедете ги и ги изсипете в намазнена тава.
Разбийте сметаната с пудрата захар на пухкав крем и я изсипете върху макароните.
Отгоре изсипете пудинга и заравнете хубаво всички продукти.
Оставете макароните с крем в тава да се охладят за няколко часа и тогава ги поднесете по желание с канела.