Начин на приготвяне
Пригответе соса Бешамел. За целта си пригответе малка тенджерка и в нея разтопете маслото. След като се разтопи, добавете брашното и бъркайте постоянно, за да не загори.
Сипете в тенджерката студеното мляко наведнъж, като не спирате да бъркате. Накрая трябва да се получи гладък сос.
Намазнете кръгла тава. Всяка една филийка намажете със сос Бешамел, отгоре сложете резен свинско филе, следва парченце моцарела и домат.
Всеки сандвич слагайте в намазнената тава в кръг, като застъпвате филийките. Завършете големия сандвич, като сложите последния в средата. Поръсете всичко с черен пипер и сух босилек.
Разбийте двете яйца и ги смесете с останалия Бешамел и настъргания кашкавал.
Разбъркайте и залейте филийките.
Загрейте фурната на 200 градуса. Печете сандвича до готовност.
Запечените сандвичи в тава са много вкусни.