edin.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Чушки Бюрек»Чушки бюрек на фурна за ценители

Чушки бюрек на фурна за ценители

04/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции5
"Ако веднъж вкусите от чушките бюрек, трудно ще спрете да ядете"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките трябва да са изпечени, обелени и почистени от семките.

В подходящ съд намачкайте с вилица сиренето, добавете яйцето, млякото и наситнената люта чушка.

Овкусете със сол, черен пипер и магданоз.

Може да използвате половин люта чушка, но ако обичате пикантните храни, може да използвате цяла.

Разбъркайте сместа и започнете да пълните чушките.

Пълнените чушки се овалват старателно в брашно, яйце и накрая в галета. Необходимо е да спазвате този ред. Наредете ги в тава с хартия за печене и поръсете с олио.

Изпечете чушките бюрек в загрята на 200 градуса фурна с вентилатор. Необходими са около 30-35 минути. Чушките може и да се изпържат - изборът е ваш.

Чушките бюрек на фурна за ценители са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest