Начин на приготвяне
За този диетичен кекс сипваме нарязаното авокадо и бананите в блендер и смиламе на пюре.
Добавяме яйцата, сиропа от агаве, изварата, ванилията. кокосовото масло и пускаме пак блендера за 1-2 минути.
Пресипваме сместа в купа и добавяме нишестето от тапиока, скира, лимонената захар, содата и бакпулвера.
Разбъркваме и отделяме половината смес в друга купа.
Към нея добавяме какаото и разтворимото кафе.
Поставяме хартия за печене на дъното на кръгла формичка и изсипваме кафявата смес вътре.
Заглаждаме и върху нея изсипваме внимателно светата смес.
Загряваме фурната на 160 градуса и печем моят двуцветен кето кекс в нея за 50-60 минути.
Оставяме готовия кето сладкиш за 3-4 чмса да престои, изваждаме го в чиния, нарязваме и сервираме.