Чорба от дребна риба

MarianaMariana
Новак
693
1
62
Чорба от дребна риба
22/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеленчуците, нарежете ги на едро и ги сложете да се варят с 6-7 ч.ч. подсолена вода. Варете до пълната им готовност, след което ги пасирайте и върнете обратно на котлона.

Прибавете олиото и нарязаната на дребно риба. Варете за кратко, до готовност на рибата, и подправете със ситно нарязан копър.

Като свалите чорбата от котлона, застройте с яйцата и по желание прибавете малко лимонов сок или оцет.

Тази рибена чорба се поднася както топла, така и студена, вкусна е и по двата начина.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: