Edin.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Италианската версия на гуакамолеИталианската версия на гуакамоле
23 Септ.
1
Всичко се разбърква добре, добавя се пармезанът, разбърква се още веднъж и се оставя гуакамолето да се охлади за 20 минути в хладилника....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Сложете тенджерата с млякото на огъня и включете да загрява на 37-38 градуса....
Как да бъдем себе сиКак да бъдем себе си
25 Август
Вижте още: - Техниката на Луиз Хей - Одобрявам себе си; - Как да бъдем най-добрата версия на себе си....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Оставя се да се изцежда, като мазането със сол се повтаря. След като се е изцедило добре, се поставя в хладилник, пак на решетка. Обръща се на 24 часа. Домашното краве сирене е готово....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да бъдем верни на себе си?Как да бъдем верни на себе си?
24 Януари
Питали ли сте се как можем да бъдем верни на себе си, как да бъдем автентични, истински и изобщо как да бъдем себе си без фалш? В днешното динамично ежедневие рядко намираме време за себе си....
Силата и куража да бъдеш себе сиСилата и куража да бъдеш себе си
08 Дек.
В картите Таро има една, която се нарича Силата. Изображенията свързват два на пръв поглед несъвместими образа - на лъв и жена. Първична сила и нежност в една симбиоза, която назовава качество, присъщо на разнородни същности...
Ето как да се превърнем в по-щастлива версия на себе сиЕто как да се превърнем в по-щастлива версия на себе си
10 Август
На първо място ще ви даде основание да бъдете смели, също така ще ви предостави възможност да преодолеете страха, както и основателна причина да бъдете дяволски горди от себе си....
Най-добрата лазаняНай-добрата лазаня
07 Май
Прибавят се всичките домати, доматената паста, залива се с телешки бульон и се оставя да къкри на много слаб котлон около 2- 2 1/2 часа (от 9 степен се готви между 2 и 3-та степен)....
Най-добрата мусакаНай-добрата мусака
01 Ноем.
Реакция на Майлард е това, което придава златисто-кафявата коричка на повърхността на месото, когато се приготвя на висока температура. Месото трябва да е сухо, преди да го поставите в тигана....
Най-добрата лазаня БолонезеНай-добрата лазаня Болонезе
16 Дек.
1
За да се съберат, разпределете 1 1/2 чаши Болонезе сос в дъното на тавичка за печене. Подредете 6 кори по дължина върху Болонезе сос. Поръсете с едната половина от сместа със сирене рикота....
Как да приемем себе си?Как да приемем себе си?
31 Юли
Бъдете съобразителни със себе си Съчувствието и съобразителността към себе си са ключови за приемането на личността ни....
Маслен тиквен пай (Хелоуин версия)Маслен тиквен пай (Хелоуин версия)
09 Май
Mielle Масленият тиквен пай (Хелоуин версия) е готов. Забележка: Двата вида брашна може да се заменят с един вид брашно, само обикновено....
Желе от боровинки (икономична версия)Желе от боровинки (икономична версия)
27 Февр.
За желето: Тъй като боровинките никога не могат да бъдат изцедени напълно, а са скъп и ценен плод, добавяме към изцедения плод захар, вода, според указанията на производителя на желиращия агент и захар (около килограм) за...
Най-добрата заливка за мусакаНай-добрата заливка за мусака
13 Дек.
Заливката за мусака се овкусява със сол, черен пипер или индийско орехче на вкус....
Какво означава да сънуваш себе си?Какво означава да сънуваш себе си?
31 Януари
Да сънуваш себе си, може да бъде завладяващо и сложно преживяване. Сънищата са като прозорци в нашето подсъзнание, често разкриващи скрити мисли, желания, страхове и емоции....
Да задържим мъжа до себе сиДа задържим мъжа до себе си
26 Май
1
Бъдете уверени – внимание, не самоуверени. Покажете, че сте жена със самочувствие, което е достатъчно за качествата, които притежавате. 4. Бъдете опора – проблеми имат и мъжете....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....