edin.bg»Статии»Как да»Как да бъдеш цар в леглото

Как да бъдеш цар в леглото

Как да бъдеш цар в леглото

За мъжете все се чува, че се хвалят по отношение на това колко жени са „минали“, колко голям е членът им, колко са добри в леглото и т.н. Истината обаче не е точно такава.

Има много представители на силния пол, имащи проблеми с ерекцията или пък такива, които са прекалено стеснителни, за да стигнат изобщо до леглото с някоя жена. Има и такива, които дори не знаят как да възбудят избраницата си, камо ли да я задържат до себе си в леглото.

Независимо към коя група мъже спадате, е добре да знаете, че да си цар в леглото, не е толкова трудна задача, стига да прочетете следните редове. А ако се държите като цар, то е почти сигурно и че вашата царица ще ви предостави незабравими плътски преживявания.

Как да бъдеш цар в леглото

Не бързай

Вероятно най-важното нещо, което трябва да помните, е, че не трябва да бързате. Единици са жените, които биха достигнали до оргазъм при секс „на бързо“, а това, че вие самите ще бъдете задоволени в никакъв случай не ви превръща в цар в леглото. Отделете необходимото време и загърбете собствените си потребности. Когато накарате една жена да се чувства на седмото небе по време на секс, е почти гарантирано, че тя ще ви се отблагодари подобаващо. И, не, не говорим за парични облаги, а онези, които биха докарали и вас до незабравим оргазъм.

Не пести комплиментите

Всяка жена обича да ѝ се правят комплименти. Похвалете секси бельото ѝ, приятният аромат на парфюма ѝ или пък начина, по който се целува.

Предразположи я

Цар в леглото

Не използвайте типично мъжкото поведение „от вратата за краката“, както се казва. За една жена е важно да бъде предразположена към интимности, за да ви се отдаде напълно. Пуснете хубава музика, сипете ѝ чаша вино, попитайте как е минал денят ѝ, направете ѝ релаксиращ масаж. Всичко останало може да почака.

Разбери какво ѝ харесва

След като вече сте успели да я предразположите и виждате, че тя е готова за вас, можете да преминете към действие. Открийте кои са ерогенните зони на жената, защото при всяка дама те са различни. Бихте се изненадали какво може да се случи само с едно леко докосване с език по шията ѝ или по вътрешната страна на бедрата. Просто разберете какво точно ѝ допада, като изследвате цялото ѝ тяло.

Целувките са важни

Жените обичат да бъдат целувани, но не и да вкарвате езика си до сливиците им. Целувайте не само устните, но и цялото лице и тяло, докато жената започне да потръпва от възбуда. Избягвайте целувките само ако сте с прясно наболи мустаци или брада, защото това би могло да предизвика болезнено усещане за дамата ви.

Използвай не само устните, но и пръстите си

Цар в леглото

Докато целувате жената, включете „ в работа“ и ръцете си. Галете и докосвайте всички части от женското тяло, като наблегнете на онези, за които вече сте разбрали, че са „нейните“ ерогенни зони. Не е и никаква тайна, че много жени достигат до оргазъм само чрез галенето на клитора им, дори без да се стига до същинско проникване.

Не спирай

Когато усетите, че жената е пред прага на оргазма не спирайте. Не отговаряйте на евентуални телефонни обаждания или на звънеца на входната врата. Довършете това, което сте започнали, защото иначе можете да изтървете момента.

Включи в играта и секс играчки

Не си мислете, че вибраторите се използват от жените само когато са самотни. Те могат да подпомогнат сексуалната ви игра и да донесат на жената допълнителна възбуда.

Не искай нещо, което тя не иска

Някои жени обичат нежностите, други по-грубия секс. Някои обожават оралния и аналния секс, други го ненавиждат. Ако искате да сте истински цар в леглото, ще трябва да се отнасяте и с партньорката си като с кралица. А всички знаем, че кралиците не трябва да бъдат принуждавани да правят каквото и да е на сила. Задоволената в леглото кралица обаче би направила после всичко по възможностите си да задоволи и своя крал. Все пак това е наградата да си цар в леглото!

Вижте правилната диета за мъжка потентност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest