Edin.bg»Статии»Свободно Време»Пожелания за нова работа

Пожелания за нова работа

Пожелания за нова работа

Пожеланията са красив изрази на почит, уважение, обич или приятелство. Те обикновено са символ на празници, събирания, годишнини или важни житейски събития.

Предоставянето на словесни или писмени пожелания е вековен народен обичай, който е припознат от всяка култура по света. Най-популярните пожелания са тези за рожден ден или имен ден. Не по-малко важни са обаче останалите житейски поводи, които заслужават отдаването на необходимата почит.

Получаването на нова работа е такъв типичен пример за повод, който заслужава пожелания. Когато някой близък или познат започне ново кариерно начинание, то той се нуждае от късмет и пожелания за просперитет.

Пожелания за човек, който стартира нова работа

- От днес ти започваш ново начало и поемаш по нов професионален път. Това вече е постижение, което следва да надграждаш и да извлечеш максималните ползи от него. Пожелавам ти да дерзаеш смело, да вярваш в себе си и да постигаш и най-смелите си мечти. Нека този път те отведе до просперитет и благоденствие.

- Новата работа ще дойде и с новите предизвикателства, но това не трябва да те обезкуражава. Пожелавам ти да имаш вяра в своите качества, да се осмелиш и да поемаш рискове, да се бориш и да покоряваш върхове. Нека твоята амбиция и качества ти помогнат да откриеш своето призвание и да се усъвършенстваш в своите умения;

- Днес започва твоят нов път на предизвикателства, стремежи и рискове. За да стигнеш дотук, ти не се отказа от своите цели и показа завидна амбиция. Затова ти желая да развиваш мъдростта си, да съхраниш смелостта си, да вярваш в качествата си и да не свеждаш глава пред нито една трудност по пътя;

Пожелания

- Новата работа ти дава нови възможности – за развитие, за усъвършенстване, за личностно надграждане. Възползвай се от всеки шанс и не се страхувай да излизаш от зоната си на комфорт. Ти имаш силата, качествата и амбицията да покориш света, затова ти желая вяра и увереност, за да покажеш своите способности;

- От днес стартира новият ти професионален път, който заслужи с труд и усилия. Пожелавам ти да покоряваш все по-нови и високи върхове, да усъвършенстваш уменията и качествата си, да надграждаш способностите си и мъдростта винаги да те съпътства по пътя към успеха.

Вижте още:

- Пожелания за рожден ден за приятел;

- Пожелания за добро утро;

- Най-хубавите пожелания за Нова Година.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest