Edin.bg»Статии»Свободно Време»Какви жени харесва мъжът Близнаци?

Какви жени харесва мъжът Близнаци?

Какви жени харесва мъжът Близнаци?

Представителите на зодия Близнаци са любопитни и интелигентни същества, които често менят мнението си. Това го знаят всички.

Но отразява ли се това на избора на половинка в живота им?

Мъжете Близнаци имат особени предпочитания за жената до себе си, а на нея при всички положения няма да ѝ е лесно да задоволи изискванията им.

Ето какви жени харесват мъжете Близнаци.

Да могат да слушат

Тъй като мъжете Близнаци обожават да говорят, без да спират по всички теми, които ги вълнуват, за тях е много важно жената до тях да умее да ги изслушва. Не е важно дори да взима участие или да е запозната по темата – важно е просто да слуша внимателно и да е силно заинтригувана от това, което чува. Тъй като мъжете Близнаци обожават да са в центъра на вниманието, за тях разговорът с дамата на сърцето им е като представление на сцената пред публика. Разбира се, публиката е нежната им половинка. Затова, ако сте с мъж от зодията, задължително се научете да го слушате с интерес и да „Ах! “-кате от време на време. А ако разказва виц, дори да не е изобщо забавен, смейте се до сълзи и искайте да го повтори.

Без ограничения в свободата

Мъжът Близнак ще се радва на жена, която обича свободата почти толкова, колкото самият той. Поради свободолюбието си силните представители на зодията не искат никой да ограничава простора им. Затова би било чудесно, ако любимата не им налага граници, бариери, забрани и ако предоставя време и лично пространство за любими занимания. Идеалната жена също не е ревнива и обсебваща. Тя трябва хем да е винаги на разположение за него, хем да е на достатъчно разстояние, за да не го „задушава“.

Предлага забавен и динамичен живот

Какви жени харесва мъжът Близнаци?

Перфектната жена за него е забавна, интересна, любопитна към света и предлагаща интригуващ начин на живот. Тя трябва да си пада по пътуванията, по постоянното научаване на нови неща, по културата и изкуството, по всичко ново, различно и интересно. Ако е скучна и редова домакиня, това със сигурност не е правилната жена за мъжа Близнак.

Естествена и импулсивна

Мъжете от зодията са пленени от естествените импулсивни жени, които не се преструват и нямат килограми грим върху лицето. Те трябва да носят едновременно детското в себе си, но и да излъчват женственост и сила. Колкото по-интересна, многостранна и спонтанна е дамата до тях, толкова по-влюбени ще бъдат те в нея.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest