Трикове за успешни свалки

Трикове за успешни свалки

Триковете за успешни свалки могат да са много на брой, но е важно да подчертаем, че изтърканите лафове отдавна вече не вършат работа, за разлика от комплиментите, букетите и всички други знаци на внимание, свързани с ухажването.

Тук обаче ще разгледаме някои трикове за свалки, върху които надали сте се замисляли и които доказано дават резултат.

Провокирайте интерес

Научете се да влизате в различни роли. Понякога бъдете по-студен и непрестъпен, а друг път проявявайте открит интерес към нея и дори флиртувайте. Колкото по-дълго съумеете да се държите по този начин, толкова по непредвидим ще ѝ се сторите. В крайна сметка, провокирайки интереса ѝ, вие ще се превърнете в мечтано нейно завоевание, а не обратното.

Бъдете джентълмен

В наши дни джентълмените са особено привлекателни, защото са на изчезване. Показвайте добри обноски - отваряйте ѝ вратата навсякъде където тя влиза или излиза, подавайте ѝ палтото, бедете галантен!

Дръжте се мъжки

Успешна свалка

В никакъв случай не искаме да засегнем представителките на слабия пол, че са материалистки. Далеч сме от тази идея. Но все пак почти всяка жена би била привлечена от мъж, който не се свени да показва доброто си телосложение, има престижна и стабилна професия, хубава кола и чудесно финансово състояние. Така успешната свалка е сигурна!

Бъдете добър слушател

Всеобщо е схващането, че мъжете не са добри слушатели. Всъщност чуват информацията само наполовина или пък действат на принципа в едното ухо влязло, от другото излязло, що касае разговорите им с представителките на нежния пол.

Поради тази причина вие трябва да се представите в съвсем различна светлина. Интересувайте се как е преминал денят на жената, която искате да завоювате. Бъдете съпричастни на проблемите ѝ в работата или пък с приятелите. Научете се дори да изслушвате колко много ѝ е харесала онази червена рокличка в мола или пък какви са последните модни тенденции при маникюрите или прическите. В подобни ситуации е най-добре да не отговаряте нищо, защото рискувате да се изложите, но това, че я изслушвате е достатъчно впечатляващо.

Бъдете забавен

Един от най-важните трикове за свалка е да можете по всяко време да накарате жената срещу вас да се усмихне. Независимо дали ѝ разказвате някоя забавна история или просто виц, важното е тя да ви мисли за забавен. Да може да усети позитивната ви енергия, да е спокойна и да гледа весело на живота във ваше присъствие. Всеки човек се чувства щастлив докато се забавлява, а щастието лесно може да премине и в увлечение, нали така?

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати