Как да се събера отново с бившата?

Как да се събера отново с бившата

Много често в живота се случва я от глупост, я от разни недоразумения да загубите жената, на която изключително много държите. И осъзнавате колко е ценна за вас едва след като вече сте се сбогували и тя се е превърнала във вашата бивша. Тук ще ви покажем 3 от най-възможните "сценария", които можете да разиграете, за да си я върнете.

1. Действайте директно

Независимо по каква причина сте се разделили, вие вече знаете, че бившата ви всъщност е жената на живота ви. Ами действайте директно, обадете ѝ се и си уговорете романтична среща, на която да ѝ обясните колко ви е липсвала, как не можете без нея и т.н. Подобен разговор обаче непременно трябва да стане очи в очи, а не по телефона.

2. Действайте деликатно

Може бившата ви да има причина да е толкова огорчена, че иска да скъса абсолютно всякакви взаимоотношения с вас. Изобщо не е готова на среща с вас и не желае дори да отговаря на обажданията ви. В подобен случай се налага да действате малко по-деликатно. Започнете да ѝ изпращате красиви цветя с послания. Помислете кой фитнес салон посещава или кое е любимото ѝ заведение.

Просто направете всичко възможно срещата ви с нея да изглежда по-скоро изненадваща и в никакъв случай планирана. А когато в крайна сметка се срещнете очи в очи, вече зависи от вас как ще подходите. В случая наблягаме на факта, че трябва да сте по-деликатен. Попитайте я как е или как са родителите или приятелите ѝ, без да ѝ се "нахвърляте" веднага и да ѝ се обяснявате в любов.

Как да си върна бившата

3. Действайте чрез измама

Пробвали сте и с честност, пробвали сте и с тактичност. Но нищо не се получава и това е. Тогава се налага да прибегнете до измама. И вероятно най-добрият ви ход е да я накарате да ревнува. Все пак знаете приказката, че човек започва да цени другия едва когато вижда, че го е загубил окончателно.

Доверете на някоя ваша приятелка своя план и я направете своя съучастничка. Отново се замислете кои са любимите места на бившата ви и къде е най-вероятно да я срещнете. Този път обаче няма да сте сам, а с новата си измислена възлюбена. В случай, че бившата ви все още изпитва някакви чувства към вас, това ще е начинът да ги провокирате.

Това са някои основни техники да си върнете бившата. Но помнете, че дори тя пак да е с вас, може да си тръгне, ако се държите неприемливо.

Така че помислете добре дали сте готови за сериозна връзка или я искате да се съберете с бившата поради липсва на други възможности.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати