Зодиите, които най-много си пасват

съвместими зодиакални знаци

Зодиакалният знак определя всеки един аспект от живота ни, начин на поведението и съвместимостта ни с други зодии. В следващите редове вижте зодиите, които най-много си пасват:

Близнаци и Водолей

Тези два зодиакални знака са изключително съвместими. Без значение дали са романтични партньори или приятели, заедно те винаги имат телепатично разбирателство помежду си. Начинът им на комуникация е изключително сходен – интелигентен, изпълнен със споделяне на интересни факти или истории.

Те дотолкова добре се разбират помежду си, че често може да говорят един върху друг и да прескачат от тема в тема. Затова и харесват да общуват – няма да им е скучно, а и няма да се чувстват сякаш насилват разговора. Това е едно от най-важните неща за близнака и това, което вижда във Водолея, ще го удовлетворява. А пък богатият и леко странен характер на Близнака ще го прави интересен за Водолея и той ще му се възхищава.

Рак и Скорпион

В тази двойка главната комуникация е под формата на саркастични коменари и оплаквания от живота. Разбира се, не се има предвид, че тези два знака само се оплакват, а че само те биха разбрали оплакванията на другия, както никой друг не би ги разбрал.

А и не само оплакванията, но и всички други емоции! Като водни знаци, Ракът и Скорпионът са много емоционални и ако се сближат достатъчно, ще започнат да показват един на друг емоциите си и да се подкрепят взаимно. Не много от другите зодии имат търпението или емпатията да слушат за пореден път жизнерадостната история как някой им е подарил цветя или какво неловко нещо им се е случило на работа.

Овен и Стрелец

кои зодии си пасват най-добре

Сещате ли се за тази двойка, която качва снимки във фейсбук от екстремните си хобита? Те са заедно от доста време и вече наближават 30, но винаги ще ги видите на партита, на плажа, на планината, засмяни и сякаш огън гори в тях. А също така и следват успешна кариера, в която влагат голяма част от вниманието си? Да, това са те - Овен и Стрелец!

Винаги готови за приключение, двата знака са единствените, които толкова си пасват по енергия. Дори и да са принудени да работят скучна работа и дълги часове в офиса, те няма да могат да не се разнообразят.

Винаги ще намират как да се впуснат в нещо ново и да си вземат дозата адреналин, която им дава сила. Това, че и двете зодии имат този поглед на живота ги прави добри партньори един с друг, както не биха могли да бъдат с някои от по-тихите и спокойни зодии.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати