Зодиите, които най-много ревнуват

ревност

Ревността е чувство, което всеки е изпитвал в даден момент от живота си. Дори и тези, които мислят, че не са ревниви и това не е присъщо държание за тях, поне веднъж малко или много са усещали, какво е да се съмняваш в половинката си и да си рисуваш сам в главата различни филми за изневери. Дори и малкото закъснение може да стане повод за скандал понякога от страна на половинката, която е по-ревнива и лесно се пали. Някои зодии са много ревниви и са като истинска бомба в това отношение, докато други са по-сдържани.

В следващите редове вижте зодиите, които най-много ревнуват:

Астролозите са на мнение, че ревността е не толкова провокирана от наличието на външни фактори и поведението на половинката, колкото е влиянието на някои планети на определените зодиакални знаци. Според тях именно тези, които се намират под силно влияние на Венера и Плутон, са най-ревниви и за тях са характерни силните емоционални изблици в отношенията.

1. Овен

Те често изглеждат привидно уверени хора, които знаят цената си и никога не се съмняват в способностите си. В действителност обаче често крият доза неопределеност в себе си и могат дори от привидно маловажните неща да направят огромен скандал. Всичко това заедно се слива с тяхната ревност, която на моменти може да е болезнена. Овните са истинска бомба със закъснител в това отношение, като те умеят да хиперболизират всеки проблем, дори ако реално такъв не съществува.

2. Телец

Чувството на ревност без причина не е свойствено на тази зодия. Те действат доста внимателно при избора си на партньор, затова винаги са уверени и се доверяват на половинката си. Прекарват голяма част от времето с партньора си, затова трудно би се появил повод за ревност в техните отношения. Ако обаче Телецът усети видима причина, тогава може и да е много ревнив. Те обаче няма да губят времето си в изясняване и скандали. Телецът просто ще си тръгне тихо и безследно от живота ви завинаги.

3. Близнаци

Те са много искрени хора, затова дори и не крият, че са доста ревниви в отношенията. Заедно с това са и много отмъстителни, ако им дадете причина да се съмняват във вас. Ако се влюбите в хора от тази зодия, тогава бъдете готови животът ви да е изпълнен с низ от стресови моменти, защото те сами по себе си са много общителни и разкрепостени, въпреки ревнивото им отношение към партньора.

най-ревнивите зодии

4. Рак

Когато представителите на тази зодия се влюбват искрено в човека до тях, те започват буквално да живеят неговия живот и да го обсебват. Именно затова по своята природа те не са ревниви и това чувство може да се появи много рядко в душата им. Дори ако има такива моменти, които могат да поставят под съмнение верността на човека до тях, те трудно биха си признали това. Ако обаче разберат на 100%, че сте им изневерили, тогава бъдете сигурни, че няма да ви простят предателството.

5. Лъв

Представителите на тази зодия обожават, когато хората им се възхищават. В отношенията си те просто няма да допуснат възможността да си мислите за някого другиго. Умерено ревниви са, но ако имат повод за безпокойство, тогава не чакайте спокойно да изясняват отношенията си и ситуацията. Надеждни партньори са, които ще са ви верни до последно.

6. Дева

Лесно е да загубите доверието им, като е достатъчна само една ситуация, за да спрат да ви вярват. Ревността си показват рядко, като по-скоро натрупват малките недоволства, за да може след това да освободят всичко в един огромен скандал с половинката.

7. Везни

Проблемът на тази зодия е това, че те постоянно се чувстват необичани и лъгани. Именно това поражда тяхната безпричинна и понякога дори болезнена ревност. Стараят се да избягват скандалите и караниците, но с цялото си поведение и езика на тялото ще показват на половинката си, че са обидени. Именно затова е по-добре да се опитате да ги попитате директно, за да може така те да изкажат всичко и да освободят натрупания негатив, тъй като в противен случай ще ви се наложи да чакате доста дълго.

8. Скорпион

Безспорно те са едни от най-ревнивите зодии, като понякога нещата излизат извън границите на нормалното. Могат да ревнуват половинката си дори от хората, с които са били в градината и са ходили хванати за ръце. Отношенията с тази зодия могат да са доста обременителни и сложни, тъй като те буквално обсебват партньора си, което усложнява отношенията.

9. Стрелец

Те почти никога не показват ревността си, защото смятат че подобно поведение е унизително за тях. Често могат дори да си измислят някакви неща и да задълбават така проблема, докато цялото това измислено от тях напрежение не ги накара да прекъснат връзката, защото не могат да издържат повече. Ценят личното пространство на хората около тях, затова в отношенията си не са натрапчиви или обременителни за половинката.

тъжна двойка и ревност

10. Козирог

Тази зодия не умее с думи да изкаже чувствата си на човека до тях, затова често проявява ревността си с езика на жестовете и поведението си. Те са истинска загадка във връзките, като никога няма да познаете, какво иска и желае Козирогът. Понасят сложно изневерите, защото това силно удря по тяхното самолюбие, но ако те ви предадат, тогава едва ли някога ще разберете за това.

11. Водолей

Никога не знаете, какво можете да очаквате от тази зодия, тъй като тя е много непредсказуема. Настроението им може да се променя по 100 пъти на ден, като е трудно да разберете кои точно емоции са искрени. Лоша идея е да накарате Водолея да ревнува, защото това е най-прекия път да ги загубите. Те приемат измяната не толкова като полов акт, колкото като връзка на психологическо и емоционално ниво. Именно душевната близост е най-важна за тях, а не интимната.

12. Риби

За тях не е свойнствена ревността, защото уважават човека до себе си и се стараят да се отнасят с разбиране към всяка една негова постъпка. Винаги искат вниманието ви напълно, затова е важно да прецените преди началото на връзката ви дали сте готови да се отдадете изцяло на вашите отношения. Могат да простят измяната, но само ако видят искреното разкаяние на половинката им за тази постъпка.

Отношенията винаги са низ от компромиси, като при едни зодии те ще се наложи да са повече, а при други - по-малко. Във всеки един случай няма универсална рецепта, която да ви гарантира светла и жизнерадостта връзка. Старайте се отношенията ви да се основават на взаимно доверие и разбиране, защото това е най-прекия път да не се ревнувате и да се радвате на половинката ви.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати