Edin.bg»Избрани Колекции»Умен Сладкиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Умен Сладкиш

Умен Сладкиш

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно умен сладкиш в Edin.bg.
Плодов сладкиш с домашно сладкоПлодов сладкиш с домашно сладкоПоръсваме готовия плодов сладкиш с домашно сладко с пудра захар и сервираме....
Сладкиш с ягоди и сладкоСладкиш с ягоди и сладко
Изпечете плодовия сладкиш за около 40 минути. Охладете и освободете от ринга. Сладкишът с ягоди и сладко е много вкусен!...
Есенен сладкиш с круши и сладкоЕсенен сладкиш с круши и сладко
Още докато е топъл го намажете с кайсиевото сладко, което сте разбили с малко вода. Есенният сладкиш с круши и сладко е готов....
Селски сладкиш с моркови, орехи и сладкоСелски сладкиш с моркови, орехи и сладко
Оставяме селския сладкиш с моркови, орехи и сладко да се охлади и го поднасяме....
Сладкиш с кестениСладкиш с кестени
Печем нашия сладкиш с кестени на 200 градуса около 25 минути. Оставяме готовия сладкиш с кестени за 3-4 часа да се стегне и сервираме....
Сладкиш с крушиСладкиш с круши
Изпечете сладкиша до златисто, извадете го от фурната, покрийте го с тънки резени от крушите и го залейте с гъст сняг от белтъците, разбити с пудрата...
Сладкиш с глазура от кисело мляко и боровинково сладкоСладкиш с глазура от кисело мляко и боровинково сладко
За финал намазваме сладкиша и с любимо сладко по избор. Сладкиш с глазура от кисело мляко и боровинково сладко....
Локумен сладкиш с яйцаЛокумен сладкиш с яйца
Локуменият сладкиш с яйца е супер за следобедна закуска....
Орехов сладкиш с яйцаОрехов сладкиш с яйца
Залейте сладкиша и оставете да престои няколко часа. Нарежете и поднесете. Ореховият сладкиш с яйца е много вкусен....
Лесен сладкиш с кайсииЛесен сладкиш с кайсии
Печем сладкиша в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност. Преди поднасяне поръсваме с пудра захар....
Постен сладкиш с мармаладПостен сладкиш с мармалад
Готовият сладкиш покриваме с кърпа, натопена във вода и изцедена, за да не изпръхне прекалено много....
Кето сладкиш с ябълкиКето сладкиш с ябълки
Аз използвах кокосово брашно през цедка - съвсем лека поръска за естетически вид на кето сладкиш с ябълки....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: