Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ефектен Ябълков Сладкиш

Ефектен Ябълков Сладкиш

Разгледай всички 44 авторски предложения за ефектен ябълков сладкиш в Edin.bg.
Маслен сладкиш с кайсииМаслен сладкиш с кайсииДа ви е сладко с този прекрасен кайсиев маслен сладкиш....
Ягодов сладкиш с грисЯгодов сладкиш с грис
1
За приготвянето на ягодовия сладкиш почистете 200 г от ягодите и ги поръсете с 2 с.л. захар....
Сочен сладкиш с крушиСочен сладкиш с круши
Сочният сладкиш с круши е готов....
Локумен сладкиш с яйцаЛокумен сладкиш с яйца
Локуменият сладкиш с яйца е супер за следобедна закуска....
Орехов сладкиш с яйцаОрехов сладкиш с яйца
Залейте сладкиша и оставете да престои няколко часа. Нарежете и поднесете. Ореховият сладкиш с яйца е много вкусен....
Есенен сладкиш с крушиЕсенен сладкиш с круши
Печете сладкиша с круши за половин час. Извадете и поръсете масления сладкиш с пудра захар. Есенният сладкиш с круши е страхотен!...
Шоколадов сладкиш с вафлиШоколадов сладкиш с вафли
Приберете шоколадовия сладкиш в хладилник за няколко часа, за да може да стегне добре. Шоколадовият сладкиш с вафли е готов....
Безглутенов сладкиш с ябълкиБезглутенов сладкиш с ябълки
Охладете готовия сладкиш на решетка. Поръсете с пудра захар. Да ви е сладко! Безглутеновият сладкиш с ябълки е готов....
Кето сладкиш с ябълкиКето сладкиш с ябълки
Аз използвах кокосово брашно през цедка - съвсем лека поръска за естетически вид на кето сладкиш с ябълки....
Постен сладкиш с ябълкиПостен сладкиш с ябълки
В намаслена тава се поставя получената се смес за сладкиша с грис. Притиска се леко, за да може да се заравни сладкишът с ябълки....
Лек плодов сладкиш с вишниЛек плодов сладкиш с вишни
Оставяме сладкиша да се охлади, след което поръсваме с пудра захар и поднасяме с ароматно кафе....
Пухкав плодов сладкиш с извараПухкав плодов сладкиш с извара
Печем плодовия сладкиш на 180 градуса 20 минути, след това на 200 градуса още 10 минути....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: