Пълнозърнести Сладки с Тахан Халва

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно пълнозърнести сладки с тахан халва в Един.бг.
Грис халва с бадемиГрис халва с бадемиНаправете формички с лъжичка или вилица, поръсете грис халвата с ванилена захар и поднесете....
Сутляш с тахан без млякоСутляш с тахан без млякоСлед това добавете тахана, оставете го да кипне 2-3 пъти. Прехвърлете сутляша в подходящи купички, поръсете с канела и поднесете....
Пълнозърнест ориз на фурнаПълнозърнест ориз на фурнаЗадължително трябва да накиснете ориза поне за 7-8 часа. След това го изплаквате и слагате в подходяща тава. Заливате го с 2 ч.ч. вряла вода, овкусявате...
Грис халва с кокосово брашноГрис халва с кокосово брашноПоднесете Грис халва с кокосово брашно, след като се охлади малко....
Сладки мидичкиСладки мидичкиСладките мидички се пекат в умерена фурна до бледорозово. Още топли се овалват в пудра захар....
Медени сладкиМедени сладкиНареждат се сладките в намазана с масло тавичка и се пекат на 140 градуса до втвърдяване....
Сладки орехчетаСладки орехчетаСлед като изстинат готовите сладки, се пълнят с приготвения крем. И така се получават сладки орехчета....
Мексикански сладки чуросМексикански сладки чуросС лъжица се гребва от тестото за сладки и хапките се пържат в олиото до златисто....
Дребни коледни сладкиДребни коледни сладкиЗамесете тесто за сладки от брашното, захарта, маслото, индийското орехче, карамфила, кардамона и жълтъка, като прибавяте раздробената мая постепенно...
Пържени сладки от грисПържени сладки от грисКогато се охлади, режем правилни квадратчета, ромбчета или други форми по избор и пържим сладките до златистожълто в загрято масло....
Сиропирани сладки от грисСиропирани сладки от грисПотапяме в сиропа сладките една по една и ги нареждаме в съд, подходящ за сервиране....
Сладка празнична питкаСладка празнична питкаБрашното се пресява. В дълбока купа се смесват бралното, захарта, мята и ванилията. Разбърква се. След това се прибавят и останалите продукти...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: