Масленки с мас и вино

Открий всички 74 подбрани съвети относно масленки с мас и вино в Един.бг.
Топло виноТопло виноВиното се слага в дълбока тенджера на котлона....
Многослойни масленкиМногослойни масленкиОт брашното, бакпулвера, захарта, ванилията, яйцето, жълтъка и маслото (накъсано) се замесва тесто за бисквити и се оставя за 60 минути в хладилник...
Лесни соленки с мая и масЛесни соленки с мая и масМного лесни за приготвяне соленки и много вкусни, като тайната е в свинската мас, затова не я заменяйте с олио или масло. Затопляме млякото и...
Безалкохолно малиново виноБезалкохолно малиново виноСмачкайте малините заедно със захарта, залейте ги с водата, сипете сместа в стъклен, порцеланов или емайлиран съд и я покрийте с памучна кърпа....
Традиционни немски масленкиТрадиционни немски масленкиПечете масленките 8-10 мин. във фурна на 200°....
Маслени гевречетаМаслени гевречетаПоставяме брашното в тава, прибавяме маслото, натрошена на парченца и разстриваме до получаването на трохи. Прибавяме захарта, лимонената кора...
Бухти с бяло виноБухти с бяло виноДобавят се и виното, содата и щипка сол. При непрекъснато бъркане се сипва по малко от брашното, докато се получи смес с гъстотата на каша....
Домашно пиле с виноДомашно пиле с виноОставете да се запържи до златисто, овкусете със сол и черен пипер и залейте виното....
Сух фасул с виноСух фасул с виноЗаливаме ги с виното, добавяме 2 ч.ч. гореща вода и прецедения фасул....
Задушена кокошка с виноЗадушена кокошка с виноПрибавяме брашното, размито във виното и готвим още 10-15 минути на тих огън. Подходяща гарнитура би била ориз пилаф или зеленчуци....
Телешки пържоли с виноТелешки пържоли с виноВ отделен съд запържваме маслото и брашното до златисто, след което разреждаме с виното....
Говеждо с червено виноГовеждо с червено виноЩом месото се зачерви, прибавяме останалите продукти без виното и брашното....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: