Edin.bg»Мрежата»Niki Zhelyazkova»Моите коментари
Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
Новак

Моите коментари

Niki Zhelyazkova коментира:
Правила съм я много пъти, когато децата ми бяха 6-8 годишни. Тогава , рецептата се казваше " Парфе", но може и да греша за името. Ще я потърся в моите тефтери. Трудоемка е, но е представителна и вкусна. Много рожденни дни посрещахме с такава торта- крем. Ваденето й от формата беше доста трудно. Поставя се в съд с гореща вода зс 2-3 секунди, да се разтопи от формата. Така се обръща лесно върху поднос/ чиния. Вкусна беше!
Niki Zhelyazkova коментира:
И аз обичам да си правя такава туршия и киселото зеле. На 1 литър вода / 40 г сол. Разтварям я , но не я варя. Разтворена добре солта , заливам и не претакам. И не отварям , поне месец.
Niki Zhelyazkova коментира:
Според мен това е бъркана питка, а не содена. Содената питка все пак се меси.