Edin.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Сьомга с камамбер и крема сирене

Сьомга с камамбер и крема сирене

Сьомга с камамбер и крема сирене
Снимка: Марияна Петрова Иванова
3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
7

Необходими продукти

  • крема сирене - 1 пакетче (около 125 г)
  • пушена сьомга - 100 грама
  • камамбер - 1 пакет
  • желатин - 1 пакетче (10 г)
  • хляб - няколко филийки стар (или франзела)
  • копър - 1 връзка
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте крема сиренето с камамбера. Прибавете наситнения копър и предварително разтворения според указанията на опаковката желатин.

Разбъркайте хубаво.

Сложете стреч фолио в правоъгълна тава, а краищата му оставете да излизат отвън.

Сипете сместа и заравнете. Покрийте с фолиото и приберете в хладилник за няколко часа.

Нарежете на филийки хляба и го плейте със зехтин. Изпечете и от двете страни.

Намажете брускетите със сирената, а отгоре сложете по едно парче сьомга.

Сьомгата с камамбер и крема сирене е много вкусно предястие.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: