edin.bg»Рецепти»Предястия»Хайвер»Тарама хайвер с галета и лук

Тарама хайвер с галета и лук

Maria PetrovaMaria Petrova
Новак
142
Тарама хайвер с галета и лук
Снимка: Maria Petrova
1 / 2
12/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хайверът трябва да е овкусен със сол и 1 с.л. олио и да е престоял 40 дни.

Пасирайте го заедно с галетата и лука. Добавете 2 с.л. олио и разбийте с миксер. Когато се усвои олиото, добавете нови 2 с.л. и така, докато свърши.

Ще видите как ще започне да увеличава обема си. Последен добавете сока от лимон, за да побелее тарамата.

След кратко разбиване, може да поднесете тарама хайвера с галета и лук с препечени филийки.

Ако докато сипвате олиото, разводните хайвера, може да го сгъстите с чаша вряла вода и разбиване с миксера.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: