Хрупкави чаени бисквити

Хрупкави чаени бисквити
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
17/08/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Сготви20 мин.
Общо60 мин.
Порции15

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете орехите в кухненски робот и измерете 75 г, а останалите заделете.

Извадете кравето масло от хладилника, нарежете на кубчета в купа и оставете за 1 час да се отпусне. Сложете орехите (75-те грама), захарта, брашното крема сиренето и ванилията.

Замесете меко тесто. Оформете на руло.

Върху стреч фолио разстелете останалите орехи и оваляйте тестото от всички страни.

Завийте във фолиото и оставете в хладилника за половин час.

Извадете и с помощта на нож нарежете колелца. Подредете в тавичка, застлана с хартия за печене, на разстояние.

Печете ореховите бисквити в предварително загрята фурна на 170 градуса до готовност.

Извадете хрупкавите чаени бисквити, оставете да се охладят и по желание се поръсват с пудра захар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: