Торта с орехи

18/01/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо65
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата, захарта и орехите се разбиват добре. Сместа се излива в намазана с масло тавичка и се пече в слабо загрята фурна.

След като се изпече, се нарязва на две и се намазва с крем от маслото, яйцата, рома и ванилията.

Най-отгоре ореховата торта се намазва с пласт сметана, разбита със захар на вкус.

Метална форма за торта (кекс) с падащо дъно
Приготвяй си тази рецепта в:
Метална форма за торта (кекс) с падащо дъно
19.60 лв.
Виж ››

За майсторите - практична метална форма за торта или кекс, която всички сладкари трябва да имат под ръка

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар