Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хубаво агнешко в магазина: Как да го познаем?Прясното месо се познава най-вече по повърхността му. Когато е прясно, тя е суха, без ослузявания, приятно бледорозов цвят и светли мазнини....
05 Април
Фалшив чийзкейкОставете да се стегне в хладилника за най-малко 4 часа.
По желание, когато е добре стегнал десертът, може да го украсите с бита сметана и да го поръсите с натрошени солети, а след това просто му се насладете....
02 Януари
Фалшив заекСложете ги да се пекат на 180 градуса, като от време на време ги поливате със соса от тавичката....
11 Септ.
2
Фалшив хайверСварява се грисът до пълно поглъщане на водата. Прибавя се разреденото доматено пюре и се досварява.
Когато изстине напълно, прибавя се приготвеното предварително от сварените жълтъци и олио пюре. Накрая се слага настърганият...
22 Август
Фалшив заекНастържете лука една част от лука и го омесете с каймата и подправките, изчистения и измит ориз, както и белтъците на яйцата. Оформете с влажни ръце по-големи топки и ги оваляйте в брашно....
17 Дек.
1
Как да познаем доброто авокадо и как да го съхранявамеАвокадото е богато на мононенаситени киселини, които ви помагат да се преборите с мазнините в областта на торса, които от своя страна създават риск от сърдечно-съдови заболявания.
Освен това, авокадото има високо съдържание...
03 Февр.
Ризото Миланезе, както го правят италианцитеСлагаме бульона да заври и в него разтваряме шафрана.
В тиган загряваме зехтина и в него запържваме ситно нарязания лук, докато стане прозрачен....
25 Февр.
Фалшиви биохрани и мед менте заливат пазараОтдавна стана ясно, че е на лице порочната практика под етиката „Био-” да стои продукт менте. Освен че потребителите плащат доста по-солидната цена в отчаяната си надежда да купят натурален продукт за себе си и семейството...
15 Март
Фалшив Кодрит КадирФалшив Кодрит Кадир със стар козунак.
Първо карамелизирах 4 супени лъжици захар на дъното на правоъгълна кексова форма с размери 14/20 см....
23 Април
Фалшив меден сладкишПресейте брашното със содата и го добавете към останалите продукти. Бъркайте до получаването на гъста еднородна смес.
Готовата смес се изсипва в предварително намаслена е набрашнена форма за печене....
07 Юли
Фалшив шоколадов пудингФурмите се накисват в топла вода.
Чиата също се накисва в малко количество студена вода.
През това време сладкият картоф се избелва, нарязва и сварява.
Щом е готов се отцежда от водата и се блендира заедно с банана...
06 Февр.
Фалшив крем карамелили да го разпределим на купичките (внимавайте - захарта бързо изстива и трябва да сте бързи)....
16 Февр.
Малкия Херкулес порасна! Няма да го познаетеМного от вас навярно си спомнят, че преди години в интернет циркулираха снимките на 6-годишно момченце с атлетично тяло, каквото дори възрастни мъже не могат да постигнат. Неговото име е Ричард Сандрак, но той стана популярен...
14 Юни
Как да замразим нахутРазпределете го в торбички, затворете ти и приберете в хладилника.
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
18 Март
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Агнешко на фалшив сачСлед това извадете от фурната и сервирайте топло агнешко на фалшив сач....
19 Окт.
Фалшив пататник с оризОставя се да изстине, след това се прибавят яйцата и натрошеното сирене, разбърква се добре....
08 Февр.
1
Фалшив хайвер от грисВодата се слага в голяма тенджера да заври и след това към нея на струйка се добавя 1 чаша грис....
27 Март
Фалшив хайвер с майонезаВарете няколко минути, като не спирате да бъркате. Когато хайверът се сгъсти, може да го свалите от огъня. Оставете да се охлади.
Поръсете го със сол, добавете майонезата и сока от половин лимон....
19 Април
Говеждо задушено (фалшив заек)Преди да се сервира месото в соса от задушаването се слагат 2-3 с.л. кисело мляко.
Подходяща гарнитура за говеждо задушено са пържени картофи, свежа салата....
08 Август
Фалшив пататник от тиквичкиПоднасяме фалшивия пататник от тиквички поръсено със ситно нарязан магданоз....
12 Юни