Edin.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хубаво агнешко в магазина: Как да го познаем?Хубаво агнешко в магазина: Как да го познаем?
05 Април
Прясното месо се познава най-вече по повърхността му. Когато е прясно, тя е суха, без ослузявания, приятно бледорозов цвят и светли мазнини....
Фалшив чийзкейкФалшив чийзкейк
02 Януари
Оставете да се стегне в хладилника за най-малко 4 часа. По желание, когато е добре стегнал десертът, може да го украсите с бита сметана и да го поръсите с натрошени солети, а след това просто му се насладете....
Фалшив заекФалшив заек
11 Септ.
2
Сложете ги да се пекат на 180 градуса, като от време на време ги поливате със соса от тавичката....
Фалшив кишФалшив киш
09 Окт.
2
Сложете да се изпече докато стегне в умерена и предварително загряна фурна....
Фалшив хайверФалшив хайвер
15 Февр.
1
По желание може да се поднесе с крутони....
Фалшив хайверФалшив хайвер
22 Август
Сварява се грисът до пълно поглъщане на водата. Прибавя се разреденото доматено пюре и се досварява. Когато изстине напълно, прибавя се приготвеното предварително от сварените жълтъци и олио пюре. Накрая се слага настърганият...
Фалшив заекФалшив заек
17 Дек.
1
Настържете лука една част от лука и го омесете с каймата и подправките, изчистения и измит ориз, както и белтъците на яйцата. Оформете с влажни ръце по-големи топки и ги оваляйте в брашно....
Фалшив кишФалшив киш
09 Окт.
2
Сложете да се изпече докато стегне в умерена и предварително загряна фурна....
Как да познаем доброто авокадо и как да го съхранявамеКак да познаем доброто авокадо и как да го съхраняваме
03 Февр.
Авокадото е богато на мононенаситени киселини, които ви помагат да се преборите с мазнините в областта на торса, които от своя страна създават риск от сърдечно-съдови заболявания. Освен това, авокадото има високо съдържание...
Ризото Миланезе, както го правят италианцитеРизото Миланезе, както го правят италианците
25 Февр.
Слагаме бульона да заври и в него разтваряме шафрана. В тиган загряваме зехтина и в него запържваме ситно нарязания лук, докато стане прозрачен....
Фалшиви биохрани и мед менте заливат пазараФалшиви биохрани и мед менте заливат пазара
15 Март
Отдавна стана ясно, че е на лице порочната практика под етиката „Био-” да стои продукт менте. Освен че потребителите плащат доста по-солидната цена в отчаяната си надежда да купят натурален продукт за себе си и семейството...
Фалшив Кодрит КадирФалшив Кодрит Кадир
23 Април
Фалшив Кодрит Кадир със стар козунак. Първо карамелизирах 4 супени лъжици захар на дъното на правоъгълна кексова форма с размери 14/20 см....
Фалшив меден сладкишФалшив меден сладкиш
07 Юли
Пресейте брашното със содата и го добавете към останалите продукти. Бъркайте до получаването на гъста еднородна смес. Готовата смес се изсипва в предварително намаслена е набрашнена форма за печене....
Фалшив шоколадов пудингФалшив шоколадов пудинг
06 Февр.
Фурмите се накисват в топла вода. Чиата също се накисва в малко количество студена вода. През това време сладкият картоф се избелва, нарязва и сварява. Щом е готов се отцежда от водата и се блендира заедно с банана...
Фалшив крем карамелФалшив крем карамел
16 Февр.
или да го разпределим на купичките (внимавайте - захарта бързо изстива и трябва да сте бързи)....
Малкия Херкулес порасна! Няма да го познаетеМалкия Херкулес порасна! Няма да го познаете
14 Юни
Много от вас навярно си спомнят, че преди години в интернет циркулираха снимките на 6-годишно момченце с атлетично тяло, каквото дори възрастни мъже не могат да постигнат. Неговото име е Ричард Сандрак, но той стана популярен...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Разпределете го в торбички, затворете ти и приберете в хладилника. Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Агнешко на фалшив сачАгнешко на фалшив сач
19 Окт.
След това извадете от фурната и сервирайте топло агнешко на фалшив сач....
Фалшив пататник с оризФалшив пататник с ориз
08 Февр.
1
Оставя се да изстине, след това се прибавят яйцата и натрошеното сирене, разбърква се добре....
Фалшив хайвер от грисФалшив хайвер от грис
27 Март
Водата се слага в голяма тенджера да заври и след това към нея на струйка се добавя 1 чаша грис....
Фалшив хайвер с майонезаФалшив хайвер с майонеза
19 Април
Варете няколко минути, като не спирате да бъркате. Когато хайверът се сгъсти, може да го свалите от огъня. Оставете да се охлади. Поръсете го със сол, добавете майонезата и сока от половин лимон....
Говеждо задушено (фалшив заек)Говеждо задушено (фалшив заек)
08 Август
Преди да се сервира месото в соса от задушаването се слагат 2-3 с.л. кисело мляко. Подходяща гарнитура за говеждо задушено са пържени картофи, свежа салата....
Фалшив пататник от тиквичкиФалшив пататник от тиквички
12 Юни
Поднасяме фалшивия пататник от тиквички поръсено със ситно нарязан магданоз....