Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен тутманик без точенеНамажете обилно или залейте тутманика със заливката и го пъхнете в загрята на 185 градуса фурна без вентилатор. Печете около 40 минути или до хубав златист загар.
Добър апетит!...
12 Юни
1
Лесен тутманикИзпечете тутманика в гореща фурна за около 20-30 минути или до готовност....
07 Ноем.
11
Точен тутманикСлед като тутманикът ви е вече готов и опечен, го оставяме да иде до нивата, или с една дума - да изстине за около един час точен тутманик....
14 Юли
Лесен тутманик със сиренеПечем в загрята фурна за 25 минути на 180 градуса лесния тутманик със сирене.
Получава се ароматен и много вкусен тутманик със сирене....
27 Ноем.
Бърз и лесен тутманикСлед като сложите тутманика във фурната, я включете на 180 градуса и печете до готовност....
24 Януари
Вит точен тутманикПечете вития тутманик за 35 мин. на 180 градуса.
След като витият точен тутманик е готов, го намажете с масло и покрийте с кърпа за 15 мин. Поднесете....
23 Август
Тутманик без маяПресипваме в намазана с масло тава и слагаме тутманика във фурната.
Печем тутманика без мая на 200 градуса, без вентилатор докато тутманика придобие златист цвят....
25 Януари
Тутманик без втасванеТутманикът бухва докато се пече.
След като го извадим се напръсква с малко вода и покрива с кърпа....
24 Август
Тутманик без месенеПоставяме в предварително загрята до 230 градуса фурна, печем тутманика за 20 минути....
24 Ноем.
Тутманик без яйцаИзпечете тутманика в загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути или до суха клечка....
05 Април
Тутманик без сиренеПечем в загрята фурна на 160 градуса, като 10 минути след началото на печене изваждаме за малко тутманика и поръсваме със сусам. Връщаме във фурната и печем до зачервяване.
Тутманикът без сирене е много вкусен....
08 Дек.
Най-вкусният и лесен тутманикПечете тутманика в загрята фурна до хубав златист цвят, след като го извадите намажете с масло.
Най-вкусният и лесен тутманик е готов....
01 Май
Копишмиде – лесен тутманик по македонскиНатиснете с длани добре тутманика отгоре и намажете с останалата мазнина. Нарежете го на квадратни, правоъгълни, ромбоидни парчета, намажете с разбитото яйце и поръсете със сусама....
20 Март
1
Лесен усукан тутманикЛесен усукан тутманик се пече за около 40 минути или до суха клечка и златист загар....
07 Юни
Бърз тутманик без месенеПроверете дали е тутманикът е изпечен със клечка за зъби.
Бързият тутманик без месене е готов....
15 Ноем.
4
Царевичен тутманик без месенеПоръсете семена върху вашия тутманик.
Печете бъркания тутманик на 180 градуса за 25 мин. Нарежете на парчета.
Поднесете царевичния тутманик без месене с чаша топъл чай....
09 Март
Кашкавален тутманик без месенеРазбъркайте сместа за любимия тутманик. Сложете в набрашнена и намазнена тава.
Печете тутманика със сирене 40 мин. на 180 градуса.
Поднесете кашкаваления тутманик без месене....
09 Март
Мързелив тутманик без втасванеСложете тутманика в предварително загрята фурна на 180 градуса и печете до готовност.
Изключително лесен мързелив тутманик....
06 Дек.
Персийски тутманик без месенеПреди да сложите вътре лесния тутманик, нарежете маслото отгоре по повърхността.
Печете Персийския тутманик до приятен златист загар....
05 Дек.
Вкусен тутманик без месенеБрашното се пресява. Содата се разбива с киселото мляко. В топла вода се разтваря маята, като се добавя захарта и 4 с.л. от брашното, след което се оставя да шупне.
Яйцата се разбиват и към тях се прибавят киселото мляко...
18 Януари
Точен тутманик със сиренеСервирайте точения тутманик със сирене леко охладен с чаша айрян.
Добър апетит!...
19 Окт.
Лесен тутманик с яйца и сиренеЛесен тутманик с яйца и сирене - идеален за закуска.
В средно голяма купа с телена бъркалка разбиваме добре яйцата. Прибавяме към тях содата и киселото мляко, разбъркваме добре....
04 Септ.
Лесен тутманик със сирене и кашкавалНаправете същото и с останалата част от тестото за тутманика.
Печете на 150- 200 °C до готовност и преди да извадите от фурната, поръсете обилно с нестърган кашкавал вашия лесен тутманик със сирене и кашкавал....
27 Март
Лесен тутманик с маслини и сиренеПечем лесния тутманик в предварително загрята фурна на 200 градуса до златист цвят.
Невероятна вкусена и лесен тутманик с маслини и сирене за закуска.
Приятен апетит....
18 Юли