Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ретро сладкиш с вишниПо желание може да поръсите готовия плодов сладкиш с пудра захар.
Ретро сладкишът с вишни е готов....
01 Май
2
Ретро сладкиш с черешиСлед изстиване плодовият сладкиш се нарязва и поръсва с пудра захар.
Ретро сладкишът с череши е готов....
15 Ноем.
6
Ретро сладкиш с малиниИзвадете готовия малинов сладкиш от фурната, поръсете с пудра захар и оставете да се охлади.
Нарежете на квадратни парчета ретро сладкиша с малини (или парчета с желания размер).
Приятно хапване!...
31 Май
Ретро сладкиш с ябълкиПечете ябълковия сладкиш в умерена фурна след което поръсете с пудра захар и пръчици.
Ретро сладкишът с ябълки е готов....
01 Май
Ретро сладкиш с прасковиРазбий добре яйцата и захарта. Добави последователно киселото мляко, прясното мляко и маслото. Разбъркай добре.
Накрая прибави брашното с бакпулвера и ванилията. Изсипи в намазнена тавичка.
Нарежи прасковите на тънки...
19 Януари
6
Ретро сладкиш с кайсииС миксер се разбиват яйцата, водата със захарта на пяна. Добавя се олиото, накрая - брашното с бакпулвера. Разбърква се с вилица на гладка кексова смес. От нея се отделя в чашка 4 с.л., прибавяме какаото и разбъркваме добре...
11 Юли
3
Ретро сладкиш с глазураСлед като се опече сладкишът го вадим и оставяме за половин час да се охлади. Режем го на квадратчета, а също може и да направим дупки с клечка, за да попие и навътре от сместа и го мажем с шоколада....
13 Юни
2
Сочен ретро сладкиш с орехиОреховия сладкиш извадете и поръсете с пудра захар и я върнете за още 5 минути в топлата фурна.
Извадете от фурната, охладете и сервирайте сочния какаов сладкиш с орехи....
30 Септ.
Ретро сладкиш с карамелизирани прасковиРетро сладкишът с карамелизирани праскови се сиропира със сока от компота и се поднася....
31 Май
Ретро сладкиш с цариградско гроздеЯйцата се смесват със захарта, добавя се млякото и индийското орехче, добавя се брашното и всичко се разбива с миксер до пухкава смес.
В тавичка, намазана с маргарин и поръсена с канела, се нарежда немското грозде. Залива...
17 Септ.
Немски сладкиш с боровинкиНеустоим немски сладкиш с боровинки - идеален за следобедното кафе....
10 Февр.
Немски сладкиш с марципанПовторете измазването с четка и с останалото разтопено масло и пудра захар
Оставете немския сладкиш с марципан да се охлади напълно и го нарежете за предпочитане на следващия ден, след като стегне много добре....
02 Ноем.
Немски сладкиш с черешиСглобяване на сладкиша
Върху изстиналия пандишпан сипете крема.
Приберете в хладилника и започнете да приготвяте ганаша....
09 Юни
Немски сладкиш с крушиСладкишът с круши се пече на 180 градуса за около 35 минути.
Проверяваме с клечка дали е добре изпечен немският сладкиш с круши....
29 Март
3
Ретро сладкиш с ябълки и бисквитиПече се сладкишът с бисквити в умерена, предварително загрята фурна 45-50 мин.
След като изстине, ябълковият сладкиш се обръща в тортена чиния.
По желание сладкиш с ябълки и бисквитите се наръсва с пудра захар....
25 Февр.
Ретро сладкиш с ябълки и орехиЯбълковият сладкиш се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса за 40-45 минути.
По желание поръсете с малко пудра захар....
28 Януари
Ретро сладкиш с мармалад и орехиСлед като ретро сладкишът с мармалад и орехи е готов, се поръсва с пудра захар и се нарязва на правоъгълни парчета.
Да ви е сладко!...
08 Юни
Обикновен немски сладкиш с вишниПечете сладкиша с вишни във фурната за около 35 минути.
Сервирайте обикновеният немски сладкиш с вишни охладен.
Съвет!
Използвайте напълно узрели плодове....
30 Септ.
Лесен немски сладкиш с ябълкиПечете ябълковия сладкиш в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 35-40 мин. или до готовност. 10 мин. преди да извадите сладкиша, поръсете го със захар.
Вашият лесен немски сладкиш с ябълки е готов....
30 Август
2
Традиционен немски сладкиш с извараПоръсваме сладкиша с малко пудра захар, нарязваме на парчета и сервираме.
Страхотен немски сладкиш Кезекухен....
02 Септ.
Немски сладкиш с цели ябълкиИзпеченият немски сладкиш с цели ябълки оставете да престои на хладно един ден, преди да поднесете. Отначало кремът е леко течен, но щом изстине, се стяга и става с много приятна консистенция....
24 Май
1