Edin.bg»Статии»Как да»Как да започнем чат с момиче

Как да започнем чат с момиче

Как да започнем чат с момиче

Чатът е най-популярната съвременна форма за комуникация. Това е онлайн кореспонденция, която се провежда в социална мрежа между двама потребители.

В наши дни, чатът е сред основните методи за запознанство между хората. Социалните мрежи непрекъснато се разширяват с все по-голям брой потребители, което позволява на хората да намират различни контакти за запознанство.

Голяма част от запознанствата между съвременното младо поколение се осъществява именно чрез чат в социалните мрежи. Момчетата обикновено правят първата крачка и те са първите, които стартират чат за запознанство.

Как да започнете чат с момиче в интернет

Направете комплимент

Ефективен и надежден начин да започнете чат с момиче е, като направите комплимент. За тази цел първо разгледайте нейния профил – качени снимки, статуси, посетени места и др. Намерете нещо, което ви е впечатлило особено много. То може да бъде свързано с външен вид, посетени места, постижения и др.

Например:

„Здравей, забелязах, че имаш прекрасна усмивка. Ще ми бъде приятно да се запознаем.“

„Здравей, видях, че си посетила… Невероятно място! “

„Здравей, поздравления за новата позиция. Пожелавам ти успехи! “

Започнете с въпрос

Чат с момиче

Важно при стартирането на чат в социалните мрежи е да провокирате интереса на момичето. При физически контакт това е значително по-лесно – невербалната комуникация понякога има по-голяма тежест от словото.

В социалните мрежи нещата не стоят така.

За да впечатлите едно момиче, то вие трябва да започнете разговора по възможно най-интригуващия начин.

Добра идея е да разгледате отново профила на съответното момиче. Важно е да проверите нейни хобита, посетени места, интереси и др. На база тях, можете да зададете въпрос, който да предполага продължение на разговора. С други думи - избягвайте въпроси, които изискват еднозначен отговор като да или не.

Например:

„Здравей, видях, че си посетила… Аз също имах планове да го посетя. Би ли го препоръчала и какви са ти впечатленията? “

„Здравей, видях, че караш ски. Това е страхотен спорт. Аз също имам интерес, къде се обучи? “

„Здравей, видях, че си чела… Хареса ли ти книгата, защото аз също смятах да я прочета? “

Първо, покажете интерес, след това стимулирайте нейния интерес по възможно по-убедителен и интересен начин. Избягвайте клишетата като „Здрасти, как си? “ или „Здрасти, какво правиш? “. В голяма част от случаите тези фрази не носят желания успех.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest