Edin.bg»Статии»Свободно Време»Оригинални пожелания за напускащ колега

Оригинални пожелания за напускащ колега

Оригинални пожелания за напускащ колега

Работните взаимоотношения се различават от всички други връзки, които имаме в живота си. Колегите са нашите партньори, с които споделяме общи интереси и цели. Те са нашите спътници в средата на професионално израстване.

Отношенията с колегите са близки, защото с тях споделяме голяма част от своето ежедневие. Те са същевременно бизнес партньори и компания на работното място, но и приятели, с които делим своето време и интереси.

Ето защо раздялата с колега е раздяла с близък човек. Въпреки това можем да придадем ценна емоция на този момент, като отправим своите искрени пожелания към своя напускащ колега.

Какви оригинални пожелания можете да поднесете на своите напускащи колеги

От днес вече започваш нов път и ново начало в своя живот. До днес бяхме колеги, но от утре ще бъдем само верни приятели. Желая ти този край да бъде ново начало на професионално израстване, личностно узряване и поле за себеизява. Нека от тук насетне пред теб да своят само върхове, които да покоряваш с воля, труд и качества, каквито си показал досега. Благодаря ти, че сподели част от своя житейски път с моя, и не забравяй, че нашето приятелство ще продължи завинаги.

Пожелания за напускащ колега

Днес ти бележиш край, който обаче ти дава ново начало и път за развитие. Желая ти да бъдеш все толкова целеустремен, трудолюбив и прекрасен човек. Ти за мен беше не само колежка, но и приятелка. Не само компания, но и спътник. Благодаря ти за всички споделени моменти и знай, че това е приятелство, което аз дълбоко ценя и ще съхранявам.

Скъпи колега, ти беше смехът, душата и любимата компания на работа. Ти носеше настроението и енергията, които винаги ще ни липсват. Благодаря ти, че беше незаменима част от нашия екип и помни, че те ценим дълбоко. Нека твоят нов житейски път да ти поднесе само успехи и щастие!

Колежка като теб е неизмеримо богатство. Ти ми даваше опора, подкрепа, съвети и вдъхновение. Ти придаваше на работата друг различен смисъл и ме мотивираше да работя с усмивка. Благодаря ти, че от колежка се превърна в приятелка. Благодаря ти, че носеше енергия на всеки работен ден. Нека новото начало за теб да означава нови постигнати успехи, поле за изява и признание!

- Пожелания за рожден ден за приятел;

- Пожелания за нова работа;

- Други пожелания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest