edin.bg»Статии»Здраве и Красота»Продукти за коса за мъже

Продукти за коса за мъже

Продукти за коса за мъже
Електронен термометър за деца
Препоръчано за теб:
Електронен термометър за деца
8.50 лв.
Виж ››

Косата е един от най-важните елементи на външния вид. Затова не е изненада, че жените полагат особени грижи за нея. Освен тях обаче мъжкият пол също държи изключително много на своята коса.

Пазарът за женски козметични продукти е далеч по-развит от този, за мъжете. Това предизвиква затруднение за мъжкия пол относно намирането на качествени продукти за косата.

Ето обаче какви продукти за коса съществуват за мъжете:

Шампоани за мъже

Днес козметичният пазар се съобразява с персонализираните нужди на потребителите. Вече съществуват шампоани против пърхот, против косопад, против побеляване на косата и т.н. Затова мъжете трябва да се съобразят с нуждите на своята коса и да си закупят шампоан с такова предназначение.

Балсами за мъже

Продукти за мъже

Също като жените мъжете имат нужда от обилно подхранване на косъма, за да има здрава коса. Трябва да се набавят балсами, които предотвратяват накъсването, заплитането и цъфтежа. Те трябва да имат ефективна формула, която да придава еластичност на косъма и да го заглажда.

Стилизанти за мъже

Това е важен елемент в оформянето на мъжката прическа. Стилизантите са продукти, които се предлагат в редица форми – гелове, вакси, пасти, стилизиращи балсами, помади, кремове и др. Мъжете могат да избират от разнообразие от продукти, с които да оформят своята прическа.

Серуми и ампули за коса за мъже

Подобно на жените, мъжете се нуждаят от ампули или серуми, с които да се грижат за гъстотата, обема и здравината на своята коса. Тези продукти се предлагат в различни вариации на пазара, което улеснява мъжете в търсенето на качествената грижа за косата.

Бои за коса за мъже

Белите коси са проблем на повечето мъже. Това изменение в цвета лесно може да се коригира днес, благодарение на боите и помадите за коса, които се предлагат. Мъжете могат да подбират от многообразни цветове и да изберат такъв, който е близък до техния естествен. По този начин те лесно и бързо могат да се избавят от нежеланите бели косми и да възвърнат блясъка на косата си.

Продукти за брада за мъже

Продукти за коса за мъже

Брадата е важен елемент от мъжката визия. Затова козметичният пазар се специализира в продуктите за брада. Вече съществуват шампоани, балсами, олио, кремове, гелове и различни видове продукти, които да се грижат за подхранването на брадата и нейния изгладен вид. Освен това се предлагат специални четки за разресване на брадата, с които мъжете могат да я оформят всекидневно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest