edin.bg»Статии»За Семейството»Как да напишеш на едно момиче какво значи за теб

Как да напишеш на едно момиче какво значи за теб

Как да напишеш на едно момиче какво значи за теб

Чувствата могат да бъдат разглеждани като съвсем отделна наукажсъс свои закони и аномалии. Да чувстваш, се оказва много по-лесно, отколкото да изразиш това, което чувстваш, и в немалко случаи изпадаме в сериозни дилеми.

Как да споделим на някого за своите чувства

Един от начините, който добива мащабна популярност в последното десетилетие, е писането на текстови съобщения. Младото поколение все по-осезаемо се приспособява към новите методи на комуникация, затова виртуалната комуникация до голяма степен замества тази лице в лице.

Ако сте от хората, които предпочитат да изразяват емоциите си в текст, то ето няколко идеи, които да ви помогнат да споделите на любимата си за вашите чувства и мисли. Вижте как да ѝ споделите какво значи за теб.

Избягвайте клишетата!

Определено ще отблъснете желаното от вас момиче, ако решите да следвате запазени фрази и банални обръщения. Дамите обичат да се чувстват специални и единствени, затова ще помогнете на себе си, ако вместо клишета се доверите на инстинкта си и напишете нещо предназначено за вашето момиче. Помислете какво знаете за нея, какво тя харесва и обича да прави, и го превърнете в начин да комуникирате с нея. По този начин тя ще разчете не само вашите чувства, но и вашата загриженост за детайлите.

Направете комплимент

Няма по-правилен път към сърцето на една дама от милите думи. Бъдете джентълмени и покажете на своето момиче, че я цените и че забелязвате в него нещо необикновено. Така индиректно ще споделите чувствата си и ще му дадете възможност да отвърне на вашата емоция.

Не заявявайте директно чувствата си

Какво значи за теб тя

Писането е форма на комуникация, при която е по-трудно да впечатлите отсрещния човек. Затова не прибързвайте с директните описания на вашите чувства, за да не постигнете ефекта на отблъскване. По-уместният вариант е да разкривате постепенно емоциите си чрез проява на интерес, загриженост, да предразполагате своята любима да сподели деня си с вас, да я изслушвате и разбирате. По този начин тя ще усети за вашите чувства и дори да не им отговори със същото, то поне няма да сте предизвикали раздразнение или други неприятни емоции у нея.

Бъдете себе си в комуникацията

Когато разкривате чувствата си, не бягайте от себе си. Грешно е да смятате, че, ако се преструвате на някой друг, ще бъдете по-харесвани. Точно обратното, жените имат силна интуиция и веднага ще усетят кога се опитвате да бъдете различни, за да им се харесате. Това съответно ще ви изиграе лоша шега и ще отблъсне вашата любима. Затова бъдете искрени, споделяйте реалните си интереси и вярвания, а това, дали ще бъдете харесани, оставете да го прецени отсрещният човек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати