edin.bg»Статии»Астрология»Коя зодия изневерява най-много?

Коя зодия изневерява най-много?

Коя зодия изневерява най-много?

Всеки човек е уникален и говорейки за зодии би трябвало да ви е ясно, че няма как да поставим всички хора под общ знаменател, независимо че попадат под общ зодиакален знак.

Има огромна разлика от Близнак до Близнак или от Лъв до Лъв. Това зависи както от конкретния ден, през който са родени хората, така и от пола им, както и от много други фактори.

Но има и някои общи черти, по които хората от една зодия си приличат, което важи и по отношение на това дали те са склонни да изневеряват или не.

Тук ще ви покажем какво сочи едно социологическо проучване относно това кои са най-големите прелюбодейци в зодиака, а дали ще му вярвате или не, оставяме във вашите ръце.

Овен

Като първи знак в зодиакалния календар, овенът обича да е първенец. Той може да се труди неуморно за да постигне целите си, но това важи не само по отношение на кариера или професионално издигане, а и в интимния му живот. Ако не се чувства пръв, единствен и неповторим (това означава и че трябва редовно да повтаряте това на партньора си Овен), той просто ще загуби интерес и ще се впусне да изневерява наред. Казваме наред, защото Овенът не е склонен на продължителни афери. Той е прекалено страстен и търси новото, младото или лъскавото. Образно казано. Или не съвсем, защото според наскоро направени проучвания цели 34% от Овните са признали, че вече са изневерили на половинката си или че не биха били против да го сторят.

Близнаци

Изневяра

Те неслучайно са кръстени така. В тях просто живеят двама различни души, които се взаимодопълват. Когато се влюбят и открият истинската си половинка, Близнаците не биха изневерили. Но са единици представителите на тази зодия, които са моногамни. Повечето Близнаци просто обожават свободата и разнообразието. Те изневеряват не подтикнати от някакви чувства, а действат непринудено. 31% от анкетираните Близнаци споделят, че са изневерявали на половинката си.

Лъв

Със своите 36% от въпросната класация, касаеща изневеряващите на половинката си, Лъвовете безспорно могат да се приемат за най-големите прелюбодейци. В това няма нищо чудно. Като Цар на гората Лъвът трябва да се доказва и като Цар в леглото. Подобно на Близнаците, така и Лъвовете не влагат някакви силни емоции в авантюрите си. Въпросът е единствено за пореден път да се докажат и да удовлетворят егото си. Което пък ги превръща и в добри любовници, стига да не започнете да чукате редовно на вратата им.

Стрелец

Подобно и на Овен, и на Лъв, така и Стрелецът е огнен знак, за когото силните чувства и страстта са типични. Стрелците са авантюристи по природа, които са и крайно любопитни. Те обичат да покоряват не само чужди държави, но и чужди сърца. Много са влюбчиви и трябва да полагате усилия, за да задържите интереса им, ако не искате да ги хванете в поредната изневяра. 23% от Стрелците си признават или че вече са имали странични любовни афери, или че не биха имали нищо против да имат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest