edin.bg»Статии»Свободно Време»Пророчествата на Слава Севрюкова за българския народ

Пророчествата на Слава Севрюкова за българския народ

Пророчествата на Слава Севрюкова за българския народ

Слава Севрюкова е сред най-известните български гадателки. Нейните феноменални пророчества са известни в целия свят, а мнозина я сравняват с Баба Ванга.

Ето и някои от най-известните предсказания на Слава Севрюкова за бъдещето на България. Години наред те тънеха в забрава, но днес народът си спомня за тях, търсейки кураж в тези смутни времена.

Пророчицата от Нова Загора не крие, че много трудни времена ще настъпят за страната ни и територията на България ще оредее. Ще се сменят различни управляващи, но ще дават напразни обещания. Въпреки премеждията българите не трябва да губят вяра, защото нещата ще се оправят.

Ние сме надарено племе, подчертава Севрюкова и казва, че всички трудности, през които сме преминали, са ни направили силни и гъвкави.

Много държави ще изчезнат, но това няма да се случи с България. За нея тежките времена ще се свършат. По-светли дни идват. Грабителите на държавата ще се разбягат. Но за целта всеки от хората трябва да поеме отговорност за страната, съветва Слава Севрюкова .

Българският народ ще се слави с добро име в Европа. Ще се гордеем, че сме българи. Българската земя ще роди духовни учители и учени, които ще се славят в цял свят. Някой ден ще сме като Швейцария, окуражава ни още гадателката.

Пророчества за България

Ние сме богоизбран народ и той ще даде начало на големи духовни личности. Но трябва да загърбим омразата, завистта, мързела и черногледството. Да не мислим за материалното, а да търсим духовно пробуждане.

Ще настъпи пробуждане в страната ни, а всички нечестни политици ще си получат заслуженото. Българите ще се обединят и ще се вдигнат, предрича пророчицата.

В най-тежките моменти за народа ще ни дадат сила и кураж личности с необикновени способности. Вярата и духовността ще ни помогнат да се измъкнем от трудностите и да се възродим.

Тя разкрива още, че щом станем равностойни членове на Европа, българските умове ще удивят света с откритията си. Ще имаме своите неоспорими приноси в човешката история и ще докажем колко даровити са българите.

Родината ни ще е като рай някой ден, а хората, които напускат България, ще съжаляват, смята още Слава Севрюкова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати