Кои зодии преживяват най-тежко раздялата?

Кои зодии преживяват най-тежко раздялата?

Различните хора различно се справят с раздялата. Някои дори се радват на свободата и новото начало. Но тези няколко зодии много трудно преживяват раздялата.

Рак

Не сме изненадани да видим зодия Рак в този списък. Но противно на очакванията, това не е защото те са слаби, както повечето хора си мислят. Това е, защото те се привързват към близките си хора много силно.

Колкото повече време прекарват с партньора си, толкова повече се привързват към него и развиват чувство за доверие и спокойствие. Те не искат да губят това и раздялата дълбоко ги огорчава. Обичайно те разбират хората, дори и когато ги нараняват и рядко биха били инициатори на раздялата. И това са само малка част от причините, поради които раците трудно преживяват раздялата.

Лъв

Тежка раздяла

При Лъва раздялата не е толкова въпрос на чувства, колкото на лично его. Разбира се, това не значи, че Лъвовете са безчувствени. Но това, което е на преден план при раздяла за Лъвовете, е егото.

Те не обичат, когато някой им отказва и се обиждат, ако това се случи. Самооценката им е доста висока и не считат раздялата за глупост на партньора си, който ги е загубил. А и тяхната любов към драмата няма да им позволи спокойно да се оттеглят от връзката.

Телец

Колкото и да са веселяци, Телците имат сериозни намерения към живота и ако намерят подходящ партньор, то те проявяват голяма сериозност и към него. Те са много любвеобилни, но често имат съвсем тесен кръг от близки хора, на които го показват.

Освен топлите им чувства, разбира се, гордостта им също страда по време на раздяла. Особено ако партньорът ги вини за раздялата и изброява грешките им. След подобна раздяла Телецът ще има нужда от много вечери на дивана с топло одеяло и сладолед, за да я преживее.

Раздяла при зодиите

Козирог

Познати като безчувствени и егоистични, Козирозите може и да ви изненадат с появата си тук. Въпреки че донякъде наистина да са егоистични, за тях мнението на околните е важно. Те искат да са успешни хора в очите на другите, да изглеждат сякаш животът им е прекрасен, дори и това да не е напълно така.

Това обаче не ги прави зодии злодеи! Просто тяхното желание да са най-добри във всичко понякога изглежда така. Когато партньорът им реши да се раздели с тях, те приемат, че не са били най-добри в отношенията, а и също така се боят, че хората ще ги виждат като неуспешни заради раздялата. Дори и това да не е така, тяхната самооценка се срива и на тях им е трудно да преживеят раздялата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати