edin.bg»Статии»Астрология»Зодиите, които се мразят

Зодиите, които се мразят

зодии, които се мразят

Далеч не всички знаци в зодиака се разбират добре, като има например такива, които буквално не могат да се намират един до друг. Те не се понасят и просто се мразят, като реалните причини за това могат да са доста различни, но все пак резултатът винаги е еднакъв - истинска война между зодиакалните знаци.

Зодиите, които се мразят - в следващите редове вижте повече:

Стрелец и Лъв

Това са изключително силни зодиакални знаци, които винаги се намират в постоянен сблъсък помежду си. Причината за тази омраза е банална, а именно тези зодии просто имат твърде различни възгледи, приоритети и идеи, които ги карат да се намират в постоянна война.

Представителите на зодията Лъв са свикнали да са винаги главните и доминиращите, но за тяхна огромна изненада това не работи с хората от зодията Стрелец, тъй като те са доста свободолюбиви и не понасят някои да им заповядва или да им слага граници. Стрелецът няма да си прави труда да прави четки на хората Лъв, тъй като те са си самодостатъчни. Дори Лъвът и Стрелецът да създадат двойка, то този съюз ще е временен, тъй като никой от тях няма да предаде принципите си и да отстъпи назад.

Рак и Скорпион

Няма как да има силни и искрени чувства между представителите на тези две зодии. Хората от зодията Рак обожават домашния уют и това ги прави истински щастливи. Заедно с това те са балансирани и доста рационални, което не може да се каже за Скорпионите, които обожават страстите и динамиката в отношенията. Двете зодии просто няма да могат да се разберат, затова е напълно безполезно дори да се опитвате да се сприятелите с тях или да създавате двойка.

омраза между зодиите

За Скорпиона е много важно да контролира хората около себе си, като дори те не винаги разбират, че ги манипулират тактично. За разлика от тях Рака държи на честните и доверителни отношения, което само по себе си изключва съюза между двете зодии. Дори и да се обвържете помежду си, бракът между тези два зодиакални знака ще се разпадне доста бързо, като причините вече са ясни.

Овен и Риби

Овенът не понася хората, които са прекалено мудни и бавни, като това е една от причините да не се разбира с Рибите. Животът на тази зодия буквално се контролира от емоциите и чувствата, като те са доста активни и бързи. Рибите са и по-затворени по своята природа, докато Овенът е доста общителен и има нуждата постоянно да се намира в компанията на близките си хора. Също така представителите на зодията Овен непременно ще се опитат да променят хората от зодията Риби, но това няма да се получи и техният съюз е обречен на провал.

Разбира се, че винаги може да има изключение от правилото. В повечето си случаи обаче тези зодии не се разбират, тъй като са доста различни като темперамент и характер, както и мироглед, което им пречи да изградят доверителни приятелски взаимоотношения или да имат хармонична връзка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати