edin.bg»Статии»Астрология»Най-големите кръшкачи сред зодиите

Най-големите кръшкачи сред зодиите

кръшкачи сред зодиите

Всяка зодия има различен темперамент и черти на характера, като така едните са доста по-влюбчиви, други пък са пълни егоисти, а трети - обичат да изневеряват и това е в кръвта им.

Дали сте на романтична вълна или пък сте прагматични натури, това зависи в голяма степен от вашия зодиакален знак. Дори и да не вярвате в силата на астрологията, със сигурност ще ви е интересно да се запознаете с това кои зодии най-често изневеряват.

Порталът за онлайн запознанства „Ашли Медисън“ прави своя анкета, като според нея той публикува класация със зодиите, които са най-склонни да изневерят на половинките си.

Най-големите кръшкачи сред зодиите - вижте кои са те в следващите редове:

Първо място: Жените от зодията Овен и мъжете Риби са на челно място в класацията. Те със сигурност винаги са готови за нови запознанства.

Второ място: Въпреки, че Раците са смятани за верни, това не е съвсем така. Те заедно с жените от зодията Близнаци са на второ място в класацията, тъй като винаги са готови за авантюри настрани, търсейки нови и нови приключения.

Трето място: Вятърничевата Дева и обмислящите винаги всичко мъже Водолей също не биха били против да опитат любовното наслаждение настрани, заемайки трето място.

Четвърто място: Огнените жени от зодията Лъв и вечните инати Овен също далеч не винаги са верни на половинката си, като не биха били против да опитат нещо ново.

Пето място: Смелата жена Стрелец и мъжа със зодиакален знак Близнак, който винаги си мени мненията, са на четвърто място, тъй като също обичат да кръшкат и не са смятани за никак верни партньори според проведена анкета.

Шесто място: Жените Рак ценят семейните ценности, както и мъжа Козирог, но въпреки това нямат нищо против да изневерят на половинката си, ако са сигурни, че това няма да се разбере и ще си остане тяхната малка тайна.

Седмо място: Ексцентричната жена Водолей и смелият Лъв са другите зодии, които не са никак против за любовни утехи с чужди мъже и жени.

изневяра при зодиите

Осмо място: Жената Козирог се отличава с интелекта си, а мъжът Телец е доста практичен и приземен, но въпреки това тези зодии също понякога са се замисляли за изневяра и при определени условия не биха изпуснали тази възможност, ако мъжа или жената много ги привличат.

Девето място: Мъжът Дева е доста подреден и винаги иска да е една крачка напред, докато жената Телец е доста уверена в себе си и силите си. Тези две зодии са на десето място в класацията ни, тъй като също са склонни да изневерят на половинките си.

Единадесето място: Със сигурност мъжът Стрелец и жената Везни не са от зодиите, които веднага биха изневерили на половинките си. Въпреки това, ако нещо във връзката им липса, тогава могат да се опитат да запълнят тази празнота настрани, изневерявайки на партньора си.

Дванадесето място: Колкото и странно може да ви прозвучи, но именно инатестите и своенравните Скорпиони са смятани за една от най-верните и най-малко склонните на изневяра зодии.

Разбира се, че не бива да се уповавате на това на 100%, тъй като все пак не зодиакалният знак е определящ в това, а дали връзката ви е хармонична и пълноценна. Ако все пак подозирате половинката си в изневяра, тогава е най-добре просто да си поговорите честно, въпреки че може да ви е доста трудно, защото само така се гради истински щастлива връзка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest